Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum și-a sărbătorit Thalia ziua de naștere. Vedeta a fost răsfățată de toată lumea

Cum și-a sărbătorit Thalia ziua de naștere. Vedeta a fost răsfățată de toată lumea
7

de Redactia Tvmania

După ce și-a început cariera profesională încă din copilărie, acum Thalía se bucură de succes, s-a căsătorit cu Tommy Mottola și are doi copii. În acest context, a sărbătorit încă un an de viață.

Pe 26 august 2023, Thalía a împlinit 52 de ani, în mijlocul zvonurilor despre o posibilă criză în căsnicie, zvonuri pe care ambii le-au respins în totalitate. Cei doi au demonstrat că nimic din toate acestea nu contează și acum faimoasa artistă nu a ezitat să sărbătorească o zi atât de specială, tocmai alături de soțul ei și prietenii apropiați.

Cum și-a sărbătorit Thalia ziua de naștere

Astfel, protagonista telenovelei „Sărmana Maria” a publicat o serie de imagini în care poate fi văzută într-un restaurant, însoțită de Tommy Mottola, fiul său Matthew Alejandro, prietena sa Lili Estefan și soții Hilfiger.

„Ce norocoasă să-mi petrec ziua de naștere alături de persoane pe care le iubesc profund. Tommy Mottola și al meu Matthew, corul special din restaurant cântându-mi în stil italienesc, a fost minunat! Vă mulțumesc tuturor pentru atât dragoste, pentru că m-ați înconjurat cu iubire și m-ați lăsat să fiu așa cum sunt. O să dorm cu un zâmbet uriaș pe față și să continui să celebrez.”, a scris Thalia alături de un filmuleț distribuit pe contul său de Instagram.

Thalia profitat de ocazie pentru a transmite în online o serie de mulțumiri pentru mesajele primite cu ocazia zilei ei de naștere.

„Mulțumesc tuturor pentru atâta dragoste, Dee, Tommy, pentru faptul că ești mereu acolo pentru mine și mă iubești așa cum sunt. Și iubita mea prietenă, mulțumesc că ești mereu alături de mine în orice moment, draga mea Cuca Bella! A fost un an de naștere foarte relaxat și plin de dragoste. Mă simt fericită să sărbătoresc viața!”

19th Annual Latin Grammy AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Actrița nu a ezitat să se laude cu tortul ei de ziua de naștere. Felicitările din partea internauților nu au întârziat să apară. „La mulți ani!”; „La mulți ani! Ești unică, Thalía”; „Sper să ai o zi de naștere incredibilă, plină de binecuvântări și succes! Să te distrezi de minune!”, au fost câteva comentarii.

Printre mesajele primite s-a numărat și unul de la Anahí. Aceasta i-a scris: „Regina mea! Cea mai! La mulți ani! Sper ca viața să-ți fie atât de frumoasă pe cât o meriți, tu și inima ta. Sănătate, sănătate, sănătate! Te iubesc!”.

Thalia, una dintre cele mai iubite artiste din întreaga luni, are la ora actuală peste 20 de milioane de fani care îi urmăresc postările de pe Instagram.

Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 24 de ani de relație

Pe final de iulie, Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 24 de ani de relație, iar artista a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale.

 „Ne-am găsit unul pe celălalt în lumea asta nebună. Tommy Mottola suntem atât de norocoși și de binecuvântați. Te iubesc”, a scris Thalia, alături de o imagine cu ei.

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar dragostea lor pare că devine mai puternică pe zi ce trece. Thalia și Tommy Mottola au împreună 2 copii, Sabrina și Matthew.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton