; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Iuliana Tudor

Cum și-a sărbătorit Iuliana Tudor ziua de naștere

21 June 2016

Vedeta TVR 1 a împlinit, pe 16 iunie, vârsta de 39 de ani, alături de familie și de prieteni. Cu flori, cu tort, cadouri și cu multă dragoste.

[Not a valid template]

„Am 39 de ani și încă învăț să nu am prea multe certitudini. E cert însă pentru mine, acum, că singurul lucru care contează este dragostea! Fără ea nu pot fi mamă, soție, fiică, prietenă, fără ea nu pot face televiziune și nu mă pot dărui publicului meu, nu pot vedea dincolo de ziduri, nu pot avea umor, nu pot renaște… Și nu pot nici măcar muri fără dragoste. Am trăit frumos acești 39 de ani, unii ar spune cât pentru trei vieți.

De ziua mea, sunt oameni care îmi oferă crâmpeie din timpul lor… doar mie. De ziua, mea telefonul nu sună să-mi dea probleme de rezolvat, ci doar să-mi amintească de iubirea care mă-nconjoară. Îmi dau seama că mare parte din iubirea de care mă bucur este un dar adus în viața mea de televiziune. Oameni de orice vârstă, cu școli înalte sau doar cu învățături de viață. Oameni care mi-au împărtățit povești triste, dar și oameni bogați care au vindecat lacrimile celorlalți. Oameni pentru care ecranul televizorului este cel care m-a adus în casă și mai apoi în sufletul lor. Oameni pe care nu-i cunosc, dar care mă opresc pe stradă de parcă ne-am cunoaște dintotdeauna. E teribil de copleșitoare iubirea aceasta anonimă, și le mulțumesc acestor oameni pentru ea.

Iubirea care-mi taie însă respirația este iubirea pentru copilul meu, puiul de om în care mi-am vărsat toate visurile, toată grija și sufletul pe de-a-ntregul. Uneori am impresia că Tudor este cel mai iubit copil de pe lume, pentru că-l iubesc fără seamăn și nu știu să existe măsură în iubirea aceasta', a scris sărbătorita pe Facebook.

Pentru că Iuliana este născută în aceeași zi cu Ana, colega și prietena sa bună, acestea au avut cel mai bun motiv să sărbătorească împreună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare