Homepage  / Vedete româneşti

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere. Mihai Albu l-a dat de gol. „Eu am știut toți pașii lui”

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere. Mihai Albu l-a dat de gol. „Eu am știut toți pașii lui”
10

de Roxana Mirea,

Irinel Columbeanu, ajuns la 67 de ani, trece printr-o perioadă complicată. Dacă în trecut se bucura de o avere considerabilă și un stil de viață lipsit de griji, acum se confruntă cu provocări financiare semnificative. Mulți s-au întrebat cum și-a piedut Irinel Columbeanu întreaga avere, iar Mihai Albu l-a dat de gol. Iată ce a dezvăluit acum designerul de pantofi. 

Mihai Albu păstrează legătura cu Irinel Columbeanu 

În urmă cu mai bine de un deceniu, Irinel Columbeanu se putea lăuda cu stilul de viață excentric pe care îl ducea. Locuia într-o vilă somptuoasă din Izvorani și avea în conturi sume impresionante, însă deciziile pe care le-a luat nu fost unele inspirate și, astfel, a ajuns la sapă de lemn. În prezent, locuiește la un azil și plătește cu greu suma necesară cazării. 

Recent, Mihai Albu a făcut dezvăluiri neștiute până acum despre Irinel Columbeanu. Cei doi se cunosc de ani de zile și încă păstrează legătura.  

Eu cu Irinel, da (n.r. au rămas prieteni). Mai vorbim, ne mai sunăm, ne mai sfătuim, e adevărat, nu ca înainte. Mai ales că trece printr-o situație mai dificilă. Sigur că nu. (n.r. nu se aștepta ca Irinel să treacă prin situația de acum)”, a povestit Mihai Albu, invitat la „Online Story”, potrivit libertatea.ro.  

Irinel Columbeanu, adevărul despre ajutorul primit de la Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Câți bani i-a trimis Irina (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

De ce și-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere 

Mihai Albu a spus cum a reușit Irinel Columbeanu să își piardă întreaga avere. Se pare că fostul afacerit a investit foarte mult într-un proiect care a fost sortit eșecului. 

„Dar eu am știut toți pașii lui, a investit foarte mult pentru un proiect care de atunci era destul de circumspect și destul de la limită. Investea tot ce avea și gira cu tot ce avea pentru acel proiect. Irinel Columbeanu a pierdut toți banii din cauza afacerilor, nu pe femei și cluburi, cum se scrie”, a mai declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Online Story”. 

Irinel Columbeanu s-a dus cu Monica Gabor la Mihai Albu 

Designerul Mihai Albu a dezvăluit detalii neștiute despre începutul relației lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, subliniind discreția pe care acesta a dorit să o păstreze. Potrivit declarațiilor sale, Irinel a dorit să țină ascunsă relația timp de câteva luni, înainte de a o face publică.  

Nimeni nu știa că Irinel Columbeanu a intrat într-o relație. Nu auzise nimeni. A venit cu ea la mine, la atelierul pe îl aveam pe vremea aceea, să o încalțe și atunci am văzut-o pentru prima dată. A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o. Era foarte încântat atunci când a prezentat-o și m-a rugat să nu spun nimănui. S-a aflat, a prezentat-o după aceea, dar au fost ceva luni înainte de a o prezenta”, a mai spus Mihai Albu. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton