; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum și a petrecut Laura Cosoi vacanța în Israel

Cum şi-a petrecut Laura Cosoi vacanța în Israel

25 May 2013

Sâmbătă, de la ora 10:00, la Ce se întâmplă, doctore', Laura Cosoi este invitată de Oana Cuzino să le povestească telespectatorilor despre vacanța petrecută în Țara Sfântă, Israel, pe parcursul căreia a ținut legătura cu cititorii blogului său prin intermediul fotografiilor din toate locurile vizitate.

Și pentru că majoritatea nici măcar nu își pot imagina o escapadă fără amintirile surprinse cu aparatul foto, sâmbătă cei de acasă vor avea parte de o scurtă lecție de fotografie pentru a putea realiza cele mai reușite capturi.

Ca sarea în bucate' nu mai este un motto de actualitate și nici unul sănătos când vine vorba de prepararea mâncărurilor. Având în vederea efectele negative ale unui consum crescut al acesteia și varietatea de condimente disponibile pe piață, specialiștii vin cu soluții la îndemână: mărarul sau aromele arăbești sunt doar două dintre cele pe care le propun telespectatorilor la Ce se întâmplă, doctore?'.

Sportul în aer liber are nenumarate beneficii, însă numai dacă este practicat la orele potrivite și cu protecție solară adecvată. În afară de clasica alergare în parc sau înotul în bazin descoperit, echitația este o altă formă de mișcare ce poate fi practicată afară.

Nu doar pielea este afectată de razele ultraviolete, ci și părul suferă din cauza acestora, protecția solară fiind necesară amândurora, ca și hrănirea cu produse naturale. Cocktail-urile de uleiuri și tratamentele cu keratină și colagen sunt recomandările specialiștilor pentru menținerea unui păr sănătos și strălucitor.

Hidratarea, hidratare și iar hidratare, spun medicii, însă nu oricum, ci cu apă în detrimentul altor băuturi, în special vara. Aceasta trebuie să conțină o cantitate optimă de micronutrienți, adaptată nevoilor și vârstei. Cum influențează hidratarea starea de sănătate, cât de importantă este citirea etichetelor diverselor produse din magazin și cum se alege apa pentru copii vor afla telespectatorii tot sâmbătă, de la ora 10:00, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare