; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burcu Kara

Actriţa Burcu Kara a vorbit cu TVmania. Cum şi-a cunoscut soţul frumoasa turcoaică

26 October 2011

Prezentă recent la Cinema Movieplex, unde a fost organizat evenimentul Zilele filmului turcesc, pentru a-şi prezenta filmul în care joacă, Comedie romantică cu parfum de iubire' (Romantik Komedi Ask Tadinda'), actriţa de origine turcă Burcu Kara (31 de ani) a stat de vorbă cu TVmania.

Ea ne-a povestit cum se împarte între căsnicia cu Buğra Gülsoy şi cariera de actriţă, dar şi ce rol i-ar plăcea să interpreteze la un moment dat.

Burcu Kara

Burcu Kara

Există asemănări între personajele pe care le-ai interpretat în serialele Havin. Două vieţi, o dragoste' şi Înainte de sfârşit'?

Serialul Havin. Două vieţi, o dragoste' a fost primul meu serial, iar Înainte de sfârşit' imediat următorul. Personajele interpretate erau diferite. Duygu, cea din Havin…', era o femeie îndrăgostită, care ar fi făcut totul pentru dragostea sa. De fapt, avea şi dreptate, dacă vă aduceţi aminte subiectul serialului.

Turcia era împărţită în două, toată lumea era nedreptăţită din cauza egoismului unei mame, dar Duygu a luptat până la capăt. Într-un final, nimeni nu a fost foarte fericit.

În serialul Înainte de sfârşit', am interpretat un personaj foarte sentimental, liniştit. Din cauza faptului că nu putea avea copii, Zeynep era o femeie mai sensibilă decât celelalte, mai naivă. Dacă ar fi să aleg, cred că semăn mai mult cu Zeynep.

Cum l-ai cunoscut pe soţul tău, actorul şi designerul Buğra Gülsoy?

Pe soţul meu l-am întâlnit la deschiderea unei cafenele. Soţul regizoarei artistice a serialului Înainte de sfârşit' (Hilal Saral) şi-a deschis o cafenea, iar noi eram prezenţi la evenimentul de deschidere. A fost o simplă coincidenţă.

Vă doriţi copii?

Suntem căsătoriţi de trei luni. Încă nu am discutat despre acest lucru. În momentul în care ne hotărâm, vă anunţăm.

Cum menţii echilibrul între viaţa de familie şi cea profesională?

E foarte dificil pentru că noi nu avem un program de lucru, nu avem weekend-urile libere, nu ne putem organiza. Amândoi avem aceeaşi profesie şi din această cauză este şi mai dificil. Fiecare face tot ce îi stă în putinţă. Eu în acest moment lucrez la un nou serial,  care încă nu s-a lansat nici în Turcia.

Ţi-ai dori să interpretezi un rol diferit faţă de cele de până acum? De exmplu să joci într-un film horror…

Din păcate, în Turcia nu prea se fac filme de acest gen. Actorii de obicei nu îşi doresc roluri diferite, din punctul meu de vedere. Mi-ar plăcea să interpretez rolul unei femei proaste sau pe cel al unei femei schizofrenice, al unei criminale. Mereu mi-am dorit să interpretez personaje diferite, ieşite din tipar.

Care sunt idolii tăi?

Sunt multe persoane, vedete care îmi plac, dar nu pot spune că am un idol. Nu pot nominaliza pe cineva anume, însă pot spune că urmăresc multe personalităţi şi încerc să învăţ de la fiecare ceva nou.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare