; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum şi-a cucerit Sorin Bontea (MasterChef) soţia

25 March 2013

Dacă la MasterChef' este dur şi acid, în viaţa personală Sorin Bontea este un familist convins şi un tip blând, după cum el însuşi recunoaşte. Tată a doi copii şi căsătorit de aproape 20 de ani, Sorin îşi aminteşte că şi-a cucerit soţia cu un trandafir roşu şi cu… mâncare chinezească.

Suntem împreună din 89 şi ne-am căsătorit în 94', spune Sorin.

Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească', mai adaugă chef-ul.

Tot soţia lui Sorin este şi cea care deţine toate secretele bucătăriei lor de acasă. Juratul MasterChef' recunoaşte că nu prea are timp să gătească acasă.

Soţia mea găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi ca mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele', dezvăluie chef Bontea.

Cât despre atitudinea sa dură din emisiune, Sorin recunoaşte că pentru a face performanţă în bucătărie trebuie să fii intransigent şi sa nu abdici de la nici un principiu. Cu toate acestea, atunci când ajunge acasă, Sorin lasă la uşă comentariile acide:

Eu am fost apreciat pentru latura mea mai dură. Toată lumea face deja referire la privirea mea de oţel şi prietenii mă imită atunci când ne întâlnim. Copiii mei nu m-au văzut niciodată la serviciu, însă ştiu să facă distincţia între job şi viaţa de familie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare