Homepage  / Articole

Cum a cucerit-o Sorin Bontea pe soția lui. Imagine rară de la nunta lor

Cum a cucerit-o Sorin Bontea pe soția lui. Imagine rară de la nunta lor
11

de Roxana Mirea,

Pe Sorin Bontea îl știe o țară întreagă, dar nu același lucru se poate spune și despre soția lui. Juratul de la „MasterChef România” și soția sa sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. La un moment dat, Sorin Bontea a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. Iată o imagine superbă din ziua nunții lor.  

Cum a cunoscut Sorin Bontea pe soția lui 

Sorin Bontea este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, soția lui este învăluită în mister, căci puține sunt detaliile care se cunosc despre cea care i-a furat inima celebrului bucătar. 

Juratul de la „MaterChef România” și soția lui sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Miruna și Iulian. Sorin a declarat acum ceva timp că şi-a cucerit soţia cu un trandafir roşu şi cu… mâncare chinezească. 

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea acum ceva timp.  

sorin-bontea-imagine-rara-cu-sotia-luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Imagine superbă de la nunta lui Sorin Bontea 

Sorin Bontea și soția lui sunt căsătoriți de 30 de ani. În ziua în care au împlinit 28 de ani de căsnicie, celebrul bucătar a publicat o imagine superbă cu soția lui, din ziua nunțiii lor. Anii au trecut, cu bune și rele, dar cel mai important pentru celebrul bucătar este că el și soția lui au rămas împreună. 

Sorin Bontea și soția lui, în ziua nunții

„Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale. 

Niciunul dintre noi nu știe cand au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!”, a scris Sorin Bontea, în dreptul imaginii cu soția lui, acum 2 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton