; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer

Cum se vor filma telenovelele după pandemie

29 May 2020

Compania mexicană Televisa va relua activitatea la începutul verii pentru a duce la bun sfârșit proiectele care erau în desfășurare la izbucnirea pandemiei și care au intrat în pauză la sfârșitul lui martie. 

În ciuda faptului că nu au putut ieși din cauza carantinei impuse de coronavirus, actorii au continuat să lucreze din casele lor prin întâlniri virtuale și chiar au făcut repetiții.

„Să nu credeți că am stat degeaba, am continuat să lucrăm să organizăm, să planificăm și să construim personajele noastre', a declarat David Zepeda, citat de peopleenesoanol.com. 

Cum era de așteptat vor exista reguli stricte pe platourile de filmare în ceea ce privește distanța dintre angajați și igiena. O regulă însă îi va debusola cu siguranță pe fanii genului, căci actorii nu vor mai avea voie să se sărute o perioadă, anunță peopleenespanol.com. Așa că aproprierea fizică dintre personaje va lipsi cel puțin câteva episoade. 

Telenovelele la care vor începe filmările săptămânile următoare sunt „Te doy la vida' (cu José Ron și Eva Cedeño), „Imperio de mentiras' (cu Angelique Boyer), „Vencer el desamor' (cu David Zepeda și Claudia Alvarez) și „La mexicana y el güero' (cu Itati Cantoral și Juan Soler).  

CITEȘTE ȘI:

Ce telenovele pregătesc Telemundo și Televisa după perioada de carantină

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare