; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se termină sezonul 9 din Anatomia lui Grey

Cum se termină sezonul 9 din „Anatomia lui Grey”

11 April 2013

Episodul 24 va încheia sezonul cu numărul nouă din „Anatomia lui Grey', pe 16 mai. Până atunci, următoarele patru episoade ce urmează să fie difuzate îi fac pe mulţi fani ai seriei să se întrebe ce vor mai păţi personajele lor preferate pe final de sezon.

Shonda Rhimes a lăsat să se înţeleagă că orice informaţie care a apărut în presă până acum nu mai este adevărată. Conform Wetpaint.com, creatoarea seriei şi scenariştii au făcut nişte modificări semnificative în ceea ce priveşte finalul sezonului nouă.

Se zvoneşte că scenariştii voiau iniţial să termine sezonul într-o notă mai liniştită, dar s-au răzgândit pe parcurs.

După mai multe „discuţii intense cu scenariştii', Shonda Rhimes a recunoscut, într-un mesaj postat pe Twitter, că au fost luat „nişte decizii şocante'.

Recent, Rhimes explicase că nu îşi doreşte ca actualul sezon al seriei cu Ellen Pompeo şi Patrick Dempsey să se termine cu o tragedie. Ea s-a răzgândit însă şi a declarat:

Orice informaţie aţi fi citit despre finalul Anatomiei lui Grey' sau orice altceva am declarat eu anterior, nu mai e valabil. Am schimbat totul ieri', a scris Shonda Rhimes.

Mc Dreamy e încântat de succesul serialului

De curând, Patrick Dempsey a declarat că se simte binecuvântat pentru că face parte dintr-un proiect atât de minunat şi remarcabil'. Conform examiner.com, interpretul lui Derek Shepherd crede că serialul va continua atâta timp cât audienţa se va menţine ridicată.

Dacă oamenii se uită la serial, atunci vom continua să lucrăm', a declarat McDreamy, într-un interviu.

Jessica Capshaw: Finalul va fi senzaţional!'

Jessica Capshaw, care o interpretează pe Arizona, a vorbit despre finalul sezonului ca fiind ceva senzaţional'. La rândul ei, Shonda Rhimes a dezvăluit că dorinţa ei cea mai mare ar fi ca fanii să vorbească toată vara despre cum s-a terminat actualul sezon din Anatomie'.

Rhimes a mai spus că: Voi fi bună cu personajul Callie (jucat de Sarah Ramirez, n.r.). Şi cu Arizona'. Am putea aşadar să prevedem o destrămare a cuplului.

La noi, fanii “Anatomiei lui Grey” pot urmări sezonul al şaselea pe Diva Universal.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare