; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PATRICK DEMPSEY, ELLEN POMPEO

Cum se termină sezonul 7 din „Anatomia lui Grey”

05 February 2014

PATRICK DEMPSEY, ELLEN POMPEOTensiunea crește, acțiunea se precipită, iar personajele iau decizii radicale în ultimele două episoade ale sezonului 7 din “Anatomia lui Grey”, difuzate miercuri, 5 februarie, la orele 21:00 și 22:00, la Diva Universal.

În penultimul episod, intitulat “I Will Survive”, presiunea de acasă şi cea de la muncă devin prea mari pentru Meredith, care are nervii întinşi la maximum. Owen organizează interviuri oficiale pentru postul de rezident-şef, Cristina este din ce în ce mai sfidătoare, relaţia neclară dintre Alex şi Lucy este testată, iar Jackson se retrage brusc din studiul clinic despre diabet al lui Webber.

De la ora 22:00, la Diva Universal este programat ultimul episod din sezonul 7 al serialului, “Unaccompanied Minor”. Unul plin de suspans și dramatism, în care falsul făcut de Meredith în studiul clinic iese la suprafaţă, cu urmări neaşteptate atât pentru ea, cât şi pentru cei din jurul său. Cristina se trezeşte într-o situaţie compromiţătoare, care o forţează să aleagă între carieră şi relaţia cu Owen, iar Owen anunţă cine a primit postul de rezident-şef. De asemenea, Teddy face o alegere surprinzătoare în privinţa viitorului ei şi a vieţii sale amoroase.

În “Anatomia lui Grey”, medicii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu consecințele vieții sau ale morții zi de zi și fiecare dintre ei găsește în ceilalți sprijinul, prietenia și, uneori, mai mult decât atât. Împreună descoperă că nici medicina și nici relațiile nu pot fi definite în alb și negru, ci viața, așa cum este ea, apare în nuanțe de gri.

Citeşte şi:

Sandra Oh părăseşte serialul Anatomia lui Grey'

Ellen Pompeo şi Patrick Dempsey, încă 2 ani de „Anatomia lui Grey'

Patrick Dempsey („Anatomia lui Grey') a primit un titlu onorific

Cuplul MerDer („Anatomia lui Grey') era cât pe ce să nu existe!

Ellen Pompeo („Anatomia lui Grey') a fost dezamăgită de Premiile Emmy 2013

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare