; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rookie Blue

Cum se termină sezonul 4 din “Ofițeri începători”

09 December 2013

Rookie BlueAl patrulea sezon al serialului Ofițeri începători” (“Rookie Blue”) ajunge la final astăzi, 9 decembrie, ultimul episod al sezonului fiind difuzat de la ora 21:00, numai la Diva Universal.

În acest final de sezon, poliţiştii de la Divizia 15 ajung din nou să-şi rişte viaţa în timp ce îşi fac datoria. Răspunzând unui apel fals la 911, Chloe şi Andy cad victimele unui schimb de focuri pus la cale de cineva care are de reglat nişte conturi cu poliţia.

În ultimul episod, în urma recentului atac, echipa profund zguduită trebuie să stabilească o conexiune între cel care a tras şi Oliver Shaw, apoi să-i exploreze trecutul şi să încerce să dea de urma acestui om.

“Ofițeri începători” (“Rookie Blue”) este un serial de televiziune canadian, o dramă polițistă care urmărește viețile unui grup de tineri polițiști din cadrul Diviziei 15, care, în primul sezon al producției, tocmai absolviseră Academia. Fiecare dintre aceștia trebuie să învețe nu numai cum să facă față datoriei de polițist, ci și cum să împace meseria cu problemele personale și așteptările familiilor și ale prietenilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare