Homepage  / Articole

Cum se termină „Narcisa sălbatică”

Cum se termină „Narcisa sălbatică”

de Redactia Tvmania

Serialul „Narcisa sălbatică” de pe Antena 1 a ajuns la final (la finalul sezonului, căci continuă la toamnă!). Protagonista Alina Puşcaş ne-a promis că ultimul episod va fi unul plin de răsturnări de situaţie!

Nu mai este un secret pentru nimeni că „Narcisa sălbatică” este în topul preferinţelor telespectatorilor, iar Alina Puşcaş este fericită că şi-a făcut debutul în actorie într-o producţie cu aşa priză la public.

„Actorii extraordinari, multă acţiune şi răsturnări de situaţie, multe tipologii de personaje şi situaţii nostime”, ne-a spus ea că sunt atu-urile acestui serial românesc, la scenariul căruia a contribuit şi celebrul telenovelist Gabriel Corrado.

Succesul neaşteptat i-a determinat pe cei din trustul Intact să continue povestea şi la toamnă, asfel că, majoritatea actorilor au semnat deja pentru noul sezon, ale cărui filmări vor începe pe 18 iulie.

Cum era de aşteptat, Alina nu ne-a spus ce se va întâmpla mai departe cu personajul ei, pentru a nu strica elemenul surpriză: „Ca să fiu sinceră, nici eu nu prea ştiu prin ce transformări va trece, însă cred că e mai bine să ne lăsăm surprinşi”.

Totuşi Ilinca Vandici (cea care interpretează rolul procurorului Angela Istrate) ne-a povestit că în noul sezon „Personajele care erau într-un rol secund trec oarecum în prim-plan şi se va pune mai multă bază pe povestea lor de viaţă. Personajele din rolurile principale o lasă un pic mai moale.”

Fiecare personaj primeşte ce merită

Cât priveşte finalul acestui sezon (care se va încheia luni, 20 iunie), Alina ne-a mărturisit:

„Narcisa va fi fericită alături de Tudor Preda (n.r. – Gabriel Duţu), dar se va întâmpla din nou ceva care va zgudui liniştea acestui cuplu. Va fi un final neaşteptat, care nu ştiu cât poate fi înţeles ca un final fericit. Fiecare dintre personaje va avea parte de finalul pe care cumva îl merită”.

Aşadar, luni se anunţă un ultim episod exploziv din „Narcisa sălbatică”.

Filmările pentru noul sezon, cel din toamnă, al telenovelei de la Antena 1 sunt programate să înceapă luni, 18 iulie.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton