; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida (3)

Cum se simte Mirela Vaida însărcinată cu cel de-al treilea copil

05 November 2018

Mirela Vaida (36 de ani) a anunțat oficial săptămâna trecută, că este însărcinată cu al treilea copil. Mămică a doi copii, vedeta este însărcinată în 5 luni și așteaptă un băiețel. Până în acest moment, prezentatoarea nu își face griji în ceea ce privește hainele, pentru că nu s-a îngrășat mai mult de două kilograme.

Nu îmi fac griji în ceea ce privește hainele pentru că, se pare ca și de data acesta am noroc și sunt însărcinată tot iarna! Am știut eu de ce am pus la păstrare haine de la primele două sarcini! Nu vreau să investesc bani în haine pentru gravidă, în special pentru aparițiile tv. Maria Andrei, cea care se ocupă de imaginea mea, ştie cel mai bine ce mi se potrivește! Ne sfătuim si de fiecare dată ţine cont de starea mea de spirit când îmi alege ținutele. Ştie să mă citească' și îmi propune mai multe variante şi culori. Dacă nu stau tocmai bine cu energia, îmi propune ținute în culori tari și accesorii impozante. Așadar, prefer să investesc în haine și lucruri pentru bebeluş!', a declarat prezentatoarea emisiunii Totul pentru dragoste – La bine și la greu', de la Antena 1.

Mirela și-a revenit foarte repede după primele două sarcini şi crede că, şi de data aceasta, se va întâmpla la fel: Nici la prima și nici la a doua sarcină nu am fost nevoită să fac schimbări majore în garderobă. Mulțumesc lui Dumnezeu am luat 12 kg la prima sarcină cu Carla și 15 kilograme la a doua sarcină cu Vladimir. Oricum fiind o diferență de vârstă foarte mică între ei, am fost și sunt tot timpul în priză, așa ca, kilogramele cum apar, așa dispar! Nu am o rețeta, am doar doi copii energici și dornici de joacă, și încă unul pe drum, astfel încât am propria sală de fitness la mine acasă!'

Vedeta Antenei 1 se simte foarte bine, însă recunoaşte că are anumite pofte şi drept urmare merge cu borcanele de murături, după ea, la filmări:

Am poftă de mâncare acră și piperată. Nu mănânc excesiv, dar am aceste pofte. Vin cu borcanul de castraveți murați în culise. Fetele mă mai machiază, eu mai mănânc un cornișon. Nu am luat decât două kilograme în aceste cinci luni, sunt mai bine decât mă așteptam'.

Mirela are un program foarte încărcat în această perioadă. Prezintă zilnic o emisiune live la Antena 1, este parte din echipa musicalului Mamma Mia', iar în weekend are spectacole la Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare