Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu, la o lună după operația de cancer la prostată. Ce veste i-au dat medicii

Mihai Albu, la o lună după operația de cancer la prostată. Ce veste i-au dat medicii
10

de Cristina Țapu,

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Albu a suferit o intervenție chirurgicală după ce a fost diagnosticat cu cancer la prostată. Recent, la vârsta de 61 de ani, designerul de încălțăminte a comunicat despre starea sa de sănătate și planurile sale de viitor. Iată cele mai noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Albu!

Ultimele vești despre starea lui Mihai Albu

După o lună de la intervenție, Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, afirmă că se simte în prezent bine. Starea sa de sănătate este stabilă, iar la mijlocul lunii va primi informații noi despre pașii următori pe care îi va face în recuperarea sa. La mijlocul lunii iunie, după un nou set de analize, medicii vor decide dacă Mihai Albu va începe chimioterapia sau nu.

„Deocamdată sunt bine, sunt stabil. O să vedem pe data de 17 iunie, atunci când am de făcut niște analize, iar în urma rezultatelor doctorii o să decidă dacă trebuie să încep ședințele de chimioterapie sau nu. Vedem!”, a declarat Mihai Albu, conform Click!

mihai-albu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În ultimii ani, Mihai Albu a fost greu încercat de viață și a trecut prin mai multe cumpene care i-au afectat enorm starea emoțională.

„Sunt foarte slăbit. M-am consumat emoțional foarte mult și operația chiar a fost una dificilă. Extirparea unui organ nu e totuna. Nu e lucru puțin. A fost o intervenție normală. Sunt tăiat pe abdomen. Refacerea e destul de anevoioasă. Am încă dureri.(…) M-am consumat, da. Ultimii 5-6 ani au fost groaznici, și cu mama, după a venit pandemia, a fost greu și cu mama în pandemie. După care, anul trecut, acum 8 luni a murit mama, acum 3 luni a murit fratele meu. Exact când a murit fratele meu am aflat și vestea că am cancer. Ultimele 8 luni au fost groaznice!”, povestea creatorul de pantofi.

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostată și supus unei intervenții chirurgicale complicate. Creatorul de pantofi se află în proces de recuperare, însă lupta contra bolii este abia la început.

Elena Nechifor este alături de Mihai Albu în această perioadă dificilă

Mihai Albu are o relație de doi ani cu Elena Nechifor, care îi este alături în această perioadă dificilă, după diagnosticul său de cancer. Elena, iubita lui discretă și mai tânără cu două decenii, nu face parte din showbiz.

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui„, a povestit Elena, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Arhivă TV Mania!

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton