; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se simte Gabi Cristea după divorţ

Cum se simte Gabi Cristea după divorţ

18 June 2013

Joia trecută, pe 13 iunie, vedeta TV şi Marcel Toader au divorţat la primărie. În timp ce fostul soţ al Gabrielei a fost văzut ulterior sărbătorind despărţirea în oraş, Gabriela Cristea a spus că, după divorţ, s-a odihnit şi s-a ocupat de atelierul ei, unde face rochii de mireasă şi de seară.

Am stat acasă, am dormit şi m-am ocupat de treburi administrative, la atelier. Nu am făcut nimic deosebit, dar la atelier chiar am foarte multă treabă şi trebuie cumva să recuperez. Am multe comenzi de onorat şi trebuie să fiu aici, să mă ocup. Nu prea am timp să mă gândesc la nimic, că am foarte multă treabă. Dar sunt ok, mă simt bine', a zis ea, citată de wowbiz.ro.

În cel mai recent număr al revistei TV Satelit, Gabriela a declarat că nu vede o şansă de împăcare între ea şi Marcel: Mă îndoiesc să existe o şansă. Ca să existe, ar trebui să fie un dialog, or Marcel nu şi-a dorit un dialog decât în faţa camerelor de luat de vederi. Eu mi-am dorit în privat'.

Întrebată dacă s-ar mai căsători pe viitor, prezentatoarea a zis: Eu cred în ideea de mariaj. În momentul acesta, însă, nu am inima deschisă către un bărbat'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare