; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină „Am nevoie să îmi conserv energia”

Cum se simte Adela Popescu în al doilea trimestru de sarcină: „Am nevoie să îmi conserv energia”

01 April 2021

Adela Popescu a anunțat luna trecută sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă: „Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult pe acest copil. O să fiu regina lor', spunea atunci vedeta Pro TV. O lună mai târziu, ea dă detalii despre sarcină și decizia de a se proteja mai mult în plină pandemie.

Ajunsă în cel de-al doilea trimestru de sarcină, Adela (34 de ani) a recunoscut că a avut până acum o sarcină ușoară și a explicat, pentru revista Viva, motivul pentru care a părăsit emisiunea „Vorbește lumea' cu mult timp înainte să nască.

Mă simt și m-am simțit minunat. Nu am avut nicio problemă până acum. Decizia de a mă retrage atât de repede a avut legătură cu tot contextual pandemic, cu dorința de a proteja sarcina și pe cei de lângă mine. În platoul emisiunii vin zilnic foarte mulți oameni, așadar mă expuneam mult', a declarat Adela.

Soția lui Radu Vâlcan a mai explicat că „pe de altă parte, în cinci ani am fost gravidă de trei ori și am alăptat foarte mult. Am nevoie să îmi conserv energia vitală pentru ce urmează. Chiar dacă eu sunt genul care trage mult, consider că e înțelept că mi-am dat timp acum să dorm mai mult și să stau pur și simplu'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)


 

Radu Vâlcan, de trei ori tată

Întrebat la rândul său despre cum au fost momentele în care a bănuit că Adela este însărcinată și cel în care au obținut confirmarea celui de-al treilea bebeluș, Radu Vâlcan a fost sincer și a spus clar că „era doar o chestiune de timp' până când și-ar fi mărit familia din nou.

„Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic', a spus Radu Vâlcan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare