Homepage  / Vedete româneşti

Cum se distrează soția lui Cosmin Cernat în Republica Dominicană. Prezentatorul a început filmările pentru „Insula de 1 milion”

Cum se distrează soția lui Cosmin Cernat în Republica Dominicană. Prezentatorul a început filmările pentru „Insula de 1 milion”
8

de Cristina Țapu,

Cosmin Cernat, gazda emisiunii spectaculoase „Insula de 1 milion", alături de o parte din familia sa și cei 50 de concurenți, au ajuns în Republica Dominicană, locul desfășurării competiției care urmează să fie difuzată la Kanal D. Iată cu ce se ocupă soția prezentatorului în perioada în care acesta se pregătește pentru demararea filmărilor!

Cum se relaxează Cosmin Cernat înainte de începerea filmărilor pentru „Insula de 1 milion”

Cosmin Cernat și soția sa, Mădălina, au ajuns în Republica Dominicană. Filmările emisiunii vor începe curând, așadar cei doi au decis să se relaxeze atât timp cât mai au ocazia. Au lăsat bagajele la hotel, s-au schimbat în costume de baie și au mers la plajă.

Mădălina a profitat de ocazie pentru a se fotografia, iar imaginile au făcut furori în rândul fanilor. Soția lui Cosmin Cernat are un trup tonfiat, tras ca prin inel, semn că orele petrecute la sala de sport nu îi sunt străine.

Cine este soția lui Cosmin Cernat

Cosmin Cernat se bucură de o familie frumoasă. Atunci când a făcut cunoștință cu cea care avea să-i devină soție, ambii erau părinți divorțați.

Din căsnicia anterioară cu atleta Monica Iagăr, Cosmin Cernat are două fiice, Ayana în vârstă de 21 de ani și Maya, în vârstă de 15 ani. Pe de altă parte, Mădălina Moroșanu are un fiu dintr-un mariaj anterior, pe Matei, în vârstă de 19 ani.

cernat-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Întâlnirea dintre Cosmin Cernat și Mădălina Moroșanu a avut loc în perioada în care colaborau la postul de televiziune Kanal D. De atunci, au trecut mai bine de 13 ani, iar povestea lor de dragoste continuă să se desfășoare armonios.

„Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură cu cea mai mare miză pusă la bataie de o televiziune din România, va aduce publicului, în curând, un spectacol total al naturii umane, într-un roller coaster impresionant de emoţie, competiţie, dinamică socială, într-un peisaj sălbatic, rupt de lume, în îndepărtata Republică Dominicană. Prezentatorul emisiunii este nimeni altul decât Cosmin Cernat, nume cu rezonanță în televiziune.

Cu speranțe uriașe, emoții pe măsură și teamă de necunoscut, dar și cu gândul către miza de 1.000.000 de lei, cea mai mare pusă la bătaie de o televiziune din România, cei 50 de concurenți, selectați dintre mii de aplicanți, și-au luat la revedere de la familii și prieteni pentru a se îmbarca în aeronava ce îi va duce spre cea mai intensă aventura a vieții lor.

Tineri, maturi, vârstnici, cu profesii diferite – de la antreprenor, bucătar, asistent medical, până la șofer de tir, funcționar,  menajeră etc,  pe toți îi unește pasiunea pentru aventură, nevoia de autodepășire a limitelor și dorința împlinirii unui vis.

Sursă foto: Instagram Cosmin Cernat – Mădălina Cernat

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton