Homepage  / Vedete străine

Cum se relaxează actrițele din Turcia vara aceasta. Imagini din vacanță: nisip fin, peisaje spectaculoase

Cum se relaxează actrițele din Turcia vara aceasta. Imagini din vacanță: nisip fin, peisaje spectaculoase
37

de Anda Dincă,

Câteva dintre cele mai frumoase și talentate actrițe turcoaice se bucură din plin de vară, la mare și la soare, și nu numai, distribuie, spre deliciul fanilor, fotografii pe rețelele de socializare.

Tuba Büyüküstün

Actrița din „Un alt sine”, „Dragoste de contrabandă” și „Iubire și răzbunare” se destinde la plajă în Spania. „Mare, soare, nisip, cartea mea, eu… un meniu perfect pentru Rac”, a scris ea pe Instagram.

1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 37

Demet Özdemir

Protagonista serialelor „Vis de iubire”, „Prizoniera destinului” și „Camera 309” se simte cel mai bine pe nisip, la malul mării, și în compania prietenelor. Actrița are în plan toamna aceasta să filmeze două pelicule (una de festival și una pentru Disney Plus) și un serial tv, anunță birsenaltuntas.com.

1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 37

Özge Yağız

Actrița din „Jurământul” și „Safir” (serial ca va avea premiera pe 2 septembrie la Happy Channel) adoră vara ieșirile la terasă sau plimbările pe răcoare, la care asortează ținute în tendințe.

1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 37

Su Burcu Yazgı Coşkun

Actrița din „Totul pentru familia mea”, „Destăinuiri” și „Între tine și rău” a avut o vacanță de vis în Maldive. După care a început filmările la serialul „Bir Gece Masali” („O poveste de noapte”), în care îi dă replica lui Burak Deniz. Producția va fi difuzată toamna aceasta de postul turcesc Atv.

1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 37

Meryem Uzerli

Protagonista serialelor „Suleyman Magnificul” și „Regina noptii” are multe motive de sărbătorit vara, ca de exemplu ziua ei de naștere. Actrița a împlint 41 ani pe 12 august și a petrecut alături de fetițele ei și de părinți. În prezent ea își promovează serialul „Ru”, care poate fi văzut la Gain, o platformă online turcească.

Snapinsta.app_454150634_1592649161283833_8113560065337190007_n_1080Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 37

Dilan Çiçek Deniz

Actrița din „Legea familiei”, „Valurile vieții” și „Guneș” s-a lăsat cucerită de insula italienească Capri.

@74escape by @ziolkox (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 37

Pinar Deniz

Frumoasa actriță din „Patria mea ești și tu!”, „Iubirea: Curs pentru începători” și „Secrete de familie” a vrut la răcoare. Actrița și-a încărcat bateriile într-un centru de wellness din Austria.

pinar 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  25 / 37

Hande Erçel

„Sunt obsedată de albastru vara aceasta”, ne spune actrița din „Dragostea plutește în aer”, „Guneș” și „Perla neagră” pe Instagram. Ea a ales ca destinație de vacanță insula grecească Mykonos după ce a terminat filmările la pelicula romantică „Rüzgara Bırak" („Lasă-l vântului”), în care face pereche cu Barış Arduç. Cel mai probabil, filmul va ajunge pe Netflix, spun site- urile turcesti.

a 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  28 / 37

Özge Özacar

Actrița din „Meryem” și „O dragoste” preferă vara aceasta Istanbulul și împrejurimile sale. Din programul ei de vacanță nu lipsesc plimbările cu barca.

Asli Enver

E o mămică fericită și împlinită care își dedică mai tot timpul fetiței ei, Elay, în vârstă de un an. Protagonista serialelor „Mireasa din Istanbul” și „Alegerea” are grijă însă să se și relaxeze la terase. Asli va juca anul acesta într-un serial realizat de Netflix, „Kuşatma” („Asediul”), în care îl va avea ca partener pe Engin Akyürek.

Sıla Türkoğlu

Actrița pe care o știți din „O dragoste”, „Moștentirea” și „Jurământul” și-a etalat silueta perfectă pe litoralul turcesc.

sila (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  34 / 37

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton