; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol

Cum se recuperează Gina Pistol după operația de cezariană. Vedeta are un secret util pentru mămici

30 March 2021

A devenit mămică în urmă cu 3 săptămâni, iar viața i s-a schimbat radical!

Gina Pistol mărturisește că rolul de mamă îi oferă cele mai frumoase emoții și sentimente, care nu pot fi descrise în cuvinte. Cu toate că nu mai are atât de mult timp pentru ea, prezentatoarea încearcă să se recupereze rapid după cezariană.

„M-am întors, nu pentru mult timp. Nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, Doar că na, nu-i ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Nu e deloc ușor. Mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moașă, pediatru, uiți în momentul în care pășești în casă.', a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Care este secretul Ginei Pistol

Pentru că își dorește să revină rapid la formele sale inițiale, Gina a dezvăluit tuturor trucul la care a apelat pentru a-și putea remodela zona abdomenului:

„Fizic mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguţe zile din viaţa mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puţin cam greu în el, dar din a treia zi de purtat mi-era deja lărguţ, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai mult. Credeţi-mă că fac minuni astea două', a povestit Gina.

Prezentatoarea  recunoaşte că cel mai mare ajutor îl primeşte din partea partenerul ei, Smiley.

„„Ne-am descurcat, suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei! Se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Este minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă. Este minunat, uiți de tot greul.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare