Homepage  / Vedete româneşti

Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express 2024. „Vorbesc fluent, nu vi se pare?”

Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express 2024. „Vorbesc fluent, nu vi se pare?”
13

de Cătălina Matei,

Peste câteva zile, vedetele concurente vor pleca să filmeze noul sezon din „Asia Express”, iar Nicolai Tand, cel care face echipă cu Sorin Brotnei (ex Akcent), se pregătește de zor. Într-un clip video postat pe contul său de Instagram, celebrul chef le arată urmăritorilor săi cum se „antrenează” pentru a se înțelege cu localnicii din Thailanda, una dintre țările de pe „Drumul Zeilor”.

Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express 2024

Deși numele său a fost vehiculat pentru noua echipă de la „Chefi la cuțite”, după plecarea „veteranilor” Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iată că Nicolai Tand face parte dintr-un alt proiect. Este vorba despre noul sezon „Asia Express” de la Antena 1, care va fi filmat în Thailanda, Malaezia și Indonezia, țări în care 9 echipe de concurenți vor avea parte de aventura vieții lor, dar vor lupta și pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Nicolai Tand părăsește pentru câteva luni echipa de la „SuperNeatza cu Răzvan și Dani”, și pleacă pe „Drumul Zeilor” în noul sezon „Asia Express” alături de Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent.

Deja, celebrul bucătar a început și pregătirile pentru plecare care va avea loc peste câteva zile. Nicolai Tand se va baza pe gestică și mimică în comunicarea cu thailandezii, după cum a dat de înțeles într-un video amuzant pe care l-a postat pe contul său de Instagram.  

Nicolai Tand s-a filmat în timp ce își încălzește degetele și încheieturile, pentru a putea gesticula. Dacă în „America Express” cei mai mulți dintre concurenți știau limba spaniolă și le-au putut explica localnicilor de ce au nevoie au și cum pot fi ajutați, pentru formatul „Asia Express” bariera lingvistică este o piatră de încercare.

Vorbesc fluent, nu vi se pare?”, a scris Nicolai Tand în dreptul videoclipului în care apare dând din mâini.

Bineînțeles, postarea cu pricina a adunat și foarte multe comentarii haioase.

O să rupi ceva… degete”, i-a scris Cătălin Rizea.

Da, că și vorbesc mult”, i-a răspuns amuzat Nicolai Tand.

Toți românii se descurcă sa „vorbească” în orice limbă”, „Le faci o ciorbă și te duc ei până la final”, „Diferența o face ce ai sub pălărie, bade! Și acolo nu stai rău!”, „Bade, vorbești fluent deja”, „Te descurci de minune ! Nu mori de foame”, sunt câteva dintre comentariile primite de Nicolai Tand.

Nicolai-Tand-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce legătură este între Nicolai Tand și Sorin Brotnei

Puțini sunt cei care știu că Nicolai Tand și Sorin Brotnei au o legătură aparte. Bucătarul este nașul de cununie al artistului. În 2016, Nicolai Tand și soția lui, Monica, au fost părinţi spirituali pentru Sorin Brotnei şi soţia lui, Ramona.

O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine.

Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”, a precizat Nicolai Tand, despre partenerul lui de la Asia Express 2024.

nicolai-tand-si-sorin-brotnei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Mi se pare fain să trăiesc experiența asta alături de nașul meu, cred că e prima oară în emisiune când există genul ăsta de legătură! Sunt sigur că o să trecem prin tot felul de situații cu care altfel nu ne-am fi întâlnit niciodată și e clar că toată povestea asta o să ne lege și mai mult. Știți cum, greul unește oamenii. Abia aștept să înceapă! N-aș fi ratat asta pentru nimic în lume!”, a spus și Sorin Brotnei.

nicolai-tand-si-sorin-brotnei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton