; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se pregăteşte Mandinga pentru Eurovision?

08 March 2012

După ce s-au calificat în competiţia pentru Eurovision, cei de la Mandinga se pregătesc intens pentru 10 martie, când va avea loc finala care va desemna câştigătorul şi reprezentantul României în Azerbaijan. În acest sens, trupa a susţinut în weekendul trecut trei concerte de promovare.

În tot acest timp, Elena şi-a menajat vocea pentru a fi în formă maximă în competiţie. Solista face pauze vocale considerabile, a renunţat la sucuri şi le-a înlocuit cu limonadă cu miere, apelează la ceaiuri calde, iar atunci când este posibil, aceasta consumă câte un gălbenuş de ou crud.

Un alt truc folosit de Elena pentru a-şi menaja vocea constă în consumarea băuturii şodou. Acesta este un foarte bun remediu pentru durerile în gât şi este folosit de cântăreţi înainte de concerte. Şodou se prepară cu lapte fierbinte, ou crud, zahăr şi puţin rom, iar gustul este foarte bun.

Mandinga promite un show excepţional pe 10 martie, cu piesa Zaleilah', cu care speră să câştige inimile juriului şi mai ales ale fanilor. Selecţia Naţională Eurovision va fi difuzată de TVR 1 pe 10 martie de la ora 21.00

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare