; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se pregăteşte Anda Adam pentru concertul lui Lady Gaga

15 August 2012

Anda Adam se numără printre cei mai mari fani ai lui Lady Gaga. Pentru concertul pe care vedeta americană îl va susţine joi la Bucureşti, Anda s-a pregătit ca la carte. Având în vedere că Gaga şi-a încurajat admiratorii să se prezinte la show cu ţinute vestimentare şi coafuri extravagante, Anda s-a gândit să aibă o apariţie specială la marele eveniment din Piaţa Constituţiei.

Ea va purta o geacă de piele unicat, cu umeri supradimensionaţi, cu ţinte, zale şi curele, pe care o va accesoriza cu multe brăţări şi inele din argint. De asemenea, şi coafura Andei va fi cu totul specială joi seară. Solista îşi va prinde părul într-o fundă în vârful capului.

Este pentru a doua oară când Anda Adam merge la un concert al lui Lady Gaga. Primul show la care a participat a avut loc anul trecut, la Viena.

Lady Gaga nu doar face un super show, ci şi cântă incredibil de bine. Are costume de scenă desprinse parcă din altă lume, o trupă de dansatori foarte talentaţi. Întreg conceptul concertului este foarte bine gândit. Este o artistă complexă şi o admir foarte mult. Sunt convinsă că show-ul din România va fi de senzaţie şi că publicul nostru va fi în extaz!', a declarat Anda Adam.

Cel mai recent videoclip al Andei Adam este la piesa Say Goodbye':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare