Homepage  / Vedete româneşti

Cum se pregătesc Liviu Teodorescu și soția lui pentru venirea pe lume a bebelușului lor. „Încerc să mă țin pe linia de plutire”

Cum se pregătesc Liviu Teodorescu și soția lui pentru venirea pe lume a bebelușului lor. „Încerc să mă țin pe linia de plutire”
9

de Roxana Mirea,

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, trec printr-o perioadă extraordinară, în așteptarea primului lor copil. Cei doi vor deveni părinți, iar atistul nu-și mai încape în piele de fericire. Recent, Liviu Teodorescu a vorbit despre faptul că va deveni tată, dar și despre cum o tratează pe soția lui în această perioadă.

Liviu Teodorescu, despre faptul că va deveni tată

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în 2021. Artistul s-a căsătorit cu fata de care s-a îndrăgostit în liceu și cu care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Acum, cei doi așteaptă primul lor copil. Într-un interviu recent, Liviu Teodorescu a mărturisit că el și soția lui nu se pregătesc într-un fel anume pentru venirea pe lume a noului membru al familiei.

Sincer, noi suntem genul de oameni care lasă lucrurile să se întâmple de la sine, așa cum am făcut cu totul în viața noastră. Acesta este un moment extraordinar din viața noastră, pe care ni l-am dorit de ceva vreme. Uite că acum se întâmplă și nu vrem să ne facem prea multe preconcepții, să ne pregătim nu știu cum, să primim bebelușul în viața noastră având anumite gânduri sau percepții asupra lui, care nu există. Noi vrem să fie totul fresh, vrem să îl primim și să vedem de acolo ce se întâmplă”, a spus artistul într-un interviu pentru ego.ro.

A fost o chestie naturală, am ajuns până aici împreună fără să ne propunem treaba asta așa. Cred că suntem suflete pereche, asta ar putea fi explicația, că altfel nu îmi dau seama. Mai sunt oameni care au fost în liceu împreună, dar nu au rezistat mai departe. La noi este o chestie naturală”, a declarat Liviu teodorescu, despre relația de lungă furată cu soția lui.

liviu-teodorescu-despre-faptul-ca-va-deveni-tata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce face Liviu Teodorescu pentru soția lui în această perioadă

Liviu Teodorescu a fost foarte emoționat atunci când Iulia i-a spus că vor deveni părinți.

Am fost terminat. Deși ne doream de atâta timp, atunci când se întâmplă treaba aceasta cu adevărat, este incomparabil. Nu îți poți da seama înainte. Atunci când se întâmplă, te lovește, pur și simplu. M-a lovit în sensul cel mai frumos și mai bun și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat”, a mărturisit artistul.

De asemenea, artistul a mărturisit că simte nevoia să o protejeze mai mult pe Iulia în această perioadă, însă nu vrea să o sufoce și să îi dea senzația că, fiind însărcinată, este mai sensibilă.

Nu îi spun să nu mânânce ceva. Cred că mi-aș lua bătaie. Sunt așa protectiv, să zic, dar încerc să nu ajung în limita penibilului. Încerc să mă țin pe linia de plutire, chiar dacă instinctul îmi spune, de multe ori, să fiu protectiv cu ea. Încerc să nu o sufoc, încerc să fiu, în continuare, OK și relaxat ca să nu o panichez, să nu îi dau senzația că este mai sensibilă în această perioadă. Trebuie să se simtă puternică, la fel cum a fost și până acum”, a mai declarat Liviu Teodorescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton