Homepage  / Vedete româneşti

Cum se menține Iulia Pârlea în formă? „Mănânc de toate, dar încerc, cât de cât, să mențin un echilibru”. EXCLUSIV

Cum se menține Iulia Pârlea în formă? „Mănânc de toate, dar încerc, cât de cât, să mențin un echilibru”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

La cei 37 de ani ai săi, Iulia Pârlea este într-o formă maximă, iar acest lucru se poate vedea ușor de fiecare dată când apare pe micul ecran. Prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV are o siluetă de invidiat și este mai mereu cu zâmbetul pe buze. Cum reușește?

De mai bine de un an, Iulia Pârlea prezintă rubrica „Vremea” la Pro TV și fiecare apariție a sa pe micul ecran este impecabilă: de la machiaj până la vestimentația care îi pune în evidență silueta parcă trasă prin inel. Cum reușește să mențină în formă și să stea departe de tentațiile culinare?

Nu reușesc, ca să fiu sinceră. Mănânc de toate, dar încerc, cât de cât, să mențin un echilibru. Sunt vreo 7-8 ani de când, două uneori chiar trei zile pe săptămână, nu mănânc nimic de origine animală, atunci consum mai mult fructe și legume”, ne-a dezvăluit Iulia. 

În plus, de curând a fost și Paștele, iar vedeta Pro TV a gustat din toate preparatele tradiționale. „ Paștele m-a prins acasă, la Constanța, alături de fratele meu. 16 aprilie e o zi specială pentru noi, ar fi fost ziua de naștere a mamei noastre. Nu am ocolit nimic. Am mâncat de toate… drob, ouă, friptură, cozonac. O dată pe an e Paștele”, ne-a povestit amuzată prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro TV.

Cât despre look-ul său impecabil, iată ce ne-a povestit Iulia cu ceva timp în urmă: „Ca ritual de ingrijire în ceea ce privește tenul: obligatoriu mă demachiez și, din când în când, merg la cosmetică să îmi curăț fața. Cam atât!”.

iulia-parlea-3-819×1024-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

O nouă escapadă în Grecia

Născută la malul mării, în Constanța, Iulia Pârlea este îndrăgostită iremediabil de… Grecia. „Iubesc marea, sentimentul pe care mi-l dă! Mă liniștește și nu cred că există ceva mai frumos decât să fii pe plajă în momentul apusului.Nu știu dacă iubesc Grecia pentru că sunt născută la mare. Grecia este prima țară pe care am vizitat-o. A fost dragoste la prima vedere. De prin 2005-2006 merg acolo aproape în fiecare an. Îmi place mâncarea, clima. Grecii sunt oameni veseli, prietenoși. Viața lor de noapte este fabuloasă, mai ales pe timpul verii”, ne povestea Iulia într-un alt interviu.

Iar acum, dacă tot se apropie vara, vedeta Pro TV se pregătește de o nouă escapadă pe tărâmul zeilor. „În următoarea perioadă o să dau o fugă scurtă până în Atena, nu am mai fost de câteva luni și mi-e dor de vibe-ul de acolo care mă liniștește, dar și de mâncarea lor. După o să mă gândesc și la vacanța de vară. Deocamdată, nu am nimic stabilit clar”, ne lămurește Iulia Pârlea.

iulia-parlea-grecia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Și pentru că nu ratează meleagurile elene în niciun an, am fost curiși dacă Iulia s-ar muta definitiv acolo. „Acum, stând liniștită pe canapeaua mea din living, da, spun că m-aș putea muta definitiv în Grecia, dar dacă aș fi pusă în fața faptului împlinit, cu siguranță nu mi-ar fi ușor să iau o astfel de decizie. Iubesc Grecia, da, e țara mea de suflet și am o vorbă pe care o spun mereu: Acolo mi-aș crește nepoții”, dar cum nu am, încă, nici copii, mai am timp să mă gândesc”, ne-a răspuns prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton