Homepage  / Vedete româneşti

Cum se menține Irina Fodor în formă fără a petrece ore întregi în sala de sport. Nici în bucătărie nu pierde prea mult timp

Cum se menține Irina Fodor în formă fără a petrece ore întregi în sala de sport. Nici în bucătărie nu pierde prea mult timp
13

de Cristina Țapu,

Irina Fodor, în vârstă de 35 de ani, este fără îndoială una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Soția lui Răzvan Fodor muncește din greu și participă la numeroase filmări. Cu toate acestea, întotdeauna reușește să-și găsească timpul necesar pentru a avea grijă de propria persoană și pentru a se relaxa. Iată ce face Irina pentru a avea o formă fizică de invidiat!

Cum se menține Irina Fodor în formă fără a petrece ore întregi în sala de sport

Irina Fodor are 35 de ani, este mama unei fete de 12 ani și are o carieră aflată în plină ascensiune datorită emisiunilor de mare succes pe care le prezintă la Antena 1. Agenda Irinei este întotdeauna aglomerată și rare sunt momentele în care poate răsufla ușurată și lipsită de griji.

Soția lui Răzvan Fodor știe cât de importantă este sănătatea, așadar nu neglijează acest aspect. Deși nu petrece ore întregi în sălile de sport, Irina este o persoană foarte activă, iar kilogramele în plus se țin departe de ea.

„Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a declarat Irina Fodor, în cadrul unui interviu acordat pentru Playtech.

Momente copleșitoare, la America Express 2023, sezonul 2. „A fost o durere cum n-am trăit niciodată!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În cadrul aceluiași interviu, Irina a folosit doar cuvinte de laudă pentru a descriere priceperea soțului său în bucătărie. Irina a recunoscut că nu este o bucătărească iscusită și că, la ei în familie, Răzvan este cel care petrece cel mai mult timp în bucătărie, pregătind tot felul de delicii, fie ele românești sau nu.

„El. Nu ne comparăm în bucătărie. Dacă ar fi un concurs la noi în bucătărie, aș ieși pe locul 7, deși am participa doar noi doi. Nu am nicio șansă în fața lui”, a răspuns Irina Fodor atunci când a fost întrebată despre cine gătește cel mai des în familia Fodor.

Irina Fodor are o carieră impresionantă la doar 35 de ani

Irina Fodor a absolvit Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, din Buzău, orașul ei natal, și Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității București.

Înainte de a lucra la Antena 1, Irina Fodor are o lungă poveste de dragoste și de colaborare cu trustul rival, MediaPro, pentru că acolo a fost primul ei loc de muncă. Puțini își mai amintesc că soția lui Răzvan Fodor a fost reporter la Acasă TV, mergea pe teren și făcea interviuri pentru emisiunea „Poveștiri adevărate”.

Irina a colaborat o vreme și cu trustul rival al Antenei 1, PRO TV

Irina Fodor s-a angajat imediat după facultate, este reporter de la varsta de 19 ani, iar din anul 2012 s-a alaturat echipei de la Poveștiri, de la Acasă TV. Dezinvoltura, carisma și pasiunea pentru televiziune au propulsat-o, repede, „pe sticlă”. Pe 24 martie 2014, Irina a devenit co-prezentatoare, alături de Cabral, la emisiunea „Poveștiri de noapte”, de la Acasă TV.

A urmat colaborarea ca reporter la emisiunea „La Măruță” (PRO TV), a fost co-prezentatoare la „Vocea României“ și reporter la „Românii au talent”, iar în 2021 a semnat cu Antena 1, unde a prezentat „Chefi la cuțite”, „Chefi fără limite” și „America Express”.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton