; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eiza Gonzalez

Cum se menţine în formă frumoasa Eiza Gonzalez

04 June 2013

Tânăra actriţă Eiza Gonzalez este pe val în Mexic. Rolul din telenovela Iubiri vinovate', care începe astăzi la Acasă, a propulsat-o în faţa producătorilor din Mexic, dar şi în rândul tinerelor.

La 23 de ani, Eiza, fost model, este un adevărat trend-setter şi un fashion-icon.

Ea dă mereu interviuri despre modă şi frumuseţe, este chemată la majoritatea petrecerilor mondene, iar din luna august vrea să se mute la Los Angeles, ca să-şi încerce norocul în Cetatea Filmului.

De curând, Eiza le-a dat celor de la peopleenespanol.com şase sfaturi preţioase despre cum să aibă femeile un tonus mai bun, dându-se pe ea exemplu.

Mâncaţi sănătos

Trebuie să mâncaţi de cinci ori pe zi mai multe proteine şi mai puţini carbohidraţi. Mie îmi plac foarte mult pastele, pizza şi brânza, însă încerc să le mănânc cât mai rar posibil. Acum, că sunt în vacanţă, mănânc din toate, însă când sunt într-un proiect încerc să mănânc cât mai multe salate.'

Urmaţi-vă intuiţia!

Eu nu urmez regulile în modă. Pot să mă îmbrac ca o hippie sau ca o rock-er-iţă. Îmi place mult să-mi schimb stilul'.

Aveţi grijă atât de exteriorul, cât şi de interiorul vostru

Lucurile de bază pentru corpul vostru sunt următoarele: să beţi multă apă, să vă hidrataţi, să luaţi vitamine, să mâncaţi bine, să faceţi exerciţii fizice'.

Faceţi exerciţii cu grijă!

Eu fac pilates. Nu pot să fac prea mult cardio, căci sunt foarte slabă. Fac exerciţii doar pentru a-mi întări musculatura, în special la fese şi la picioare.'

Nu vă lăsaţi impresionaţi de mărcile hainelor

Îmi place mult să-mi asum riscuri când îmi cumpăr haine. Cumpăr de peste tot, de la mari designeri, la magazine vintage. Omul face haina, nu haina pe om.'

Dormiţi!

Actriţa şi cântăreaţa consideră că somnul este cel mai bun pentru frumuseţe, iar acum, că a luat vacanţă, după terminările telenovelei Iubiri vinovate', profită din plin de el. Dorm multe ore, mănânc ce vreau şi mă relaxez', a zis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare