; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se menţine în formă Daiana Anghel?

23 September 2010

Daiana, Cori şi Florin si-au propus sa schimbe viata a 20 de oameni supraponderali.

Daiana, Cori şi Florin si-au propus sa schimbe viata a 20 de oameni supraponderali.

La 26 de ani, Daiana Anghel, fosta colegă a lui Mihai Bendeac de la emisiunea În puii mei', are o siluetă de invidiat însă nu depune mari eforturi pentru a arăta aşa.

Merg la Cori Grămescu la pilates, încerc să adopt un stil de viaţă cât de cât sănătos, însă fără a mă priva de micile plăceri culinare. Nu ţin dietă, încerc să mă menţin prin sport', ne-a mărturisit ea. Spre deosebire de cei 20 de concurenţi supraponderali de la emisiunea Marele câştigător', pe care o prezintă în fiecare joi, de la 20.30 la Antena 1, Daiana ne-a spus că nu a avut probleme cu greutatea şi că nu a ţinut niciodată o dietă.

Chiar dacă nu a trecut prin chinurile unui regim de slăbit, Daiana va face tot posibilul să-i sprijine moral pe participanţii la reality-show. Aceştia îşi doresc nu numai să înceapă o nouă viaţă, ci să şi pună mâna pe premiile în bani (25.000 de euro obţine cel de pe locul întâi, iar 15.000 de euro ocupantul locului al doilea).

.

Poveşti emoţionante la Marele câştigător'

Concurenţii au vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, iar cel mai gras cântăreşte 200 de kilograme. Fiecare dintre ei are propria lui poveste de viaţă emoţionantă.

Unii dintre ei sunt foşti sportivi de performanţă la rugby, judo şi box, iar alţii au suferit din dragoste. În lupta cu kilogramele ei vor fi ajutaţi de doi antrenori de renume, Cori Grămescu şi Florin Uceanu.

Programul zilnic al concurenţilor, care sunt împărţiţi de la bun început în două echipe, include vizite la medic, exerciţii la sala de fitness şi masaj. Săptămânal, participanţii sunt cântăriţi, iar în urma rezultatelor, echipa pierzătoare este obligată să elimine, prin vot, un concurent.

Reality-show-ul Marele câştigător' are 12 episoade înregistrate, iar finala va fi în direct. Până la marea finală, cei 20 de participanţi vor trebui să continue bătălia cu kilogramele şi acasă, în mijlocul familiei, făcând astfel un mod de viaţă din regimul lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare