Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelegeau, de fapt, Cove și Adela Popescu, la Vorbește lumea. „Exista un conflict între noi”

Cum se înțelegeau, de fapt, Cove și Adela Popescu, la Vorbește lumea. „Exista un conflict între noi”
12

de Redactia Tvmania

Cu 2 ani în urmă, Cove a luat decizia de a renunța la prezentarea emisiunii „Vorbește lumea” pe PRO TV, alături de Adela Popescu. La acea vreme, s-au răspândit zvonuri despre faptul că prezentatorul ar fi părăsit postul de televiziune din cauza unor conflicte cu colega sa, dar acum Cove a hotărât să lămurească aceste speculații.

Motivul pentru care Cove a plecat, de fapt, de la „Vorbește lumea”

Cu doi ani în urmă, Cove a făcut trecerea de la PRO TV la Prima TV, părăsind emisiunea „Vorbește lumea” pe care o prezenta alături de Adela Popescu.

La momentul respectiv, au apărut zvonuri conform cărora motivul pentru care Cove a decis să plece ar fi fost neînțelegerile cu colega sa, Adela Popescu. Acum, Cove a hotărât să lămurească această situație și a afirmat că Adela Popescu nu a avut nicio contribuție la decizia sa de a părăsi emisiunea „Vorbește lumea”.

„Nu, nu are nicio legătură asta (nr. plecarea sa de la Vorbește lumea). Ea fiind de profesie artistă, ca și mine, a fost o muncă în zona asta artistică, mai creativă, în care amândoi improvizam foarte mult, creasem un fel de personaje, Cove și Adela, ea era plină de viață, neștiutoare, eu bătrânul fixist, astea erau personajele noastre. Toate înțepăturile noastre, scena respectivă pornea de la aceste personaje, exista un conflict între noi, un rol, de fapt. Poate de asta a avut și succes, că lumea de asta ne-a îndrăgit, că ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii”, a declarat Cove, conform celor de la Playtech Știri.

CoveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În data de 30 septembrie, Prima TV a lansat emisiunea „Cursa Iubirii”, avându-l ca prezentator pe Cove. Aceasta a fost filmată în luna august și a implicat participarea a 12 cupluri care s-au aventurat într-o experiență de neuitat alături de celebrul prezentator.

Cove a filmat o emisiune de tip matrimonial

Timp de aproximativ o lună, Cove a filmat alături de concurenți în mai multe orașe din România, iar episoadele sunt difuzate treptat, la postul de televiziune Prima TV.

„Am filmat în toată luna august. Am plecat la începutul lunii și ne-am întors la finalul lunii. Am fost prin țara noastră frumoasă, în diferite locuri din România. Locuri frumoase pe care unii dintre concurenți chiar nu le cunoșteau. Am filmat în Cetatea de Scaun de la Suceava, am fost în Delta Dunării, am filmat în pădurea Letea, am văzut cormoranii. Deci a fost o chestiune combinată cumva, dar deși sună așa ca o vacanță, nu a fost chiar o vacanță”, a declarat Cove.

Sursă foto: PRO TV – Instagram Adela Popescu

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton