Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica adoptivă. La aproape 20 de ani, Maia are planuri mari de viitor: „Nu mai avem aceleași activități împreună”

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica adoptivă. La aproape 20 de ani, Maia are planuri mari de viitor: „Nu mai avem aceleași activități împreună”
8

de Cristina Țapu,

Cu aproape 20 de ani în urmă, când Teo Trandafir avea 36 de ani, vedeta a luat o decizie care i-a schimbat viața în bine. Aceasta a adoptat-o pe Maia, devenind inseparabile de atunci. Cu toate acestea, acum Maia a ajuns la aproape 20 de ani și are alte priorități. Cum se înțeleg în prezent cele două.

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica adoptivă de 20 de ani

Fiica lui Teo Trandafir are aproape de 20 de ani și este o tânără cuminte și silitoare. Relația dintre cele două este excelentă și foarte apropiată. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, vedeta recunoaște că dinamica din relația lor a suferit moficări, iar timpul petrecut împreună a început să fie din ce în ce mai redus.

Cum arată azi fiica lui Teo Trandafir. La 19 ani, Maia a captat atenția cu ultimele imagini surprinseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu toate acestea, chiar dacă nu mai petrec la fel de mult timp împreună, legătura profundă dintre mamă și fiică persistă, iar tânăra împărtășește cu Teo Trandafir toate detaliile importante din viața ei.

„Maia este foarte bine, la vârsta la care își croiește drumul în viață. Lucrurile s-au mai schimbat, în curând face 20 de ani și nu mai avem aceleași activități împreună. Ne-ar plăcea foarte mult să găsim răgazul să vedem, ca de obicei, filme împreună. Ea îmi povestește cărți pe care eu nu apuc să le citesc și invers”, declara Teo Trandafir, conform Cancan.

Teo Trandafir are o relație foarte bună cu fiica sa adoptivă și este o mamă înțelegătoare

Referitor la viitoarele planuri ale Maiei, Teo Trandafir a explicat că evită să facă declarații definitive în acest moment, deoarece direcția potențială a lucrurilor se poate modifica în viitor.

„Cred că asta ar trebui să o întrebăm pe ea. Sunt lucruri despre care nu vorbesc, pentru că nu știu dacă se vor întâmpla. Îmi aduc aminte că la 19 ani eram în anul ll de facultate, la arabă principal. Am terminat, mi-am dat toate lucrările. După care, dacă mi-ar fi spus cineva că nu o să profesez și că o să ajung în cu totul alt domeniu… nu aș fi crezut! Și atunci, ce o să facă Maia, numai Dumnezeu știe. Așa a fost cu mine, așa presupun că o să fie și cu ea”, declara Teo Trandafir, conform Elle.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton