Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Puya cu soacra sa. Subiectul pe care evită întotdeauna să-l discute cu ea

Cum se înțelege Puya cu soacra sa. Subiectul pe care evită întotdeauna să-l discute cu ea
8

de Cristina Țapu,

La vârsta de 44 de ani, Puya este căsătorit cu Melinda din 2011, iar cuplul lor a devenit mai solid după ce în viața lor au apărut cele trei fete. Puya se definește prin devotamentul față de familie, punând familia mai presus de orice altceva. Artistul a abordat recent subiectul relației sale cu soacra și nu s-a sfiit să ofere detalii din viața de familie.

Cum se înțelege Puya cu soacra sa

Puya a dezvăluit că are o relație bună cu soacra sa, însă preferă să stea departe de anumite subiecte de conversație atunci când vorbește cu aceasta. Religia este un subiect pe care preferă să nu-l abordeze pentru a nu da naștere unor discuții în contradictoriu. Puya crede în Dumnezeu, în timp ce soacra acestuia nu este de aceeași părere.

„Cred în Dumnezeu, dar nu am nicio problemă cu restul care au alte păreri (atei, musulmani, budiști etc.). Soacră-mea, de exemplu, nu crede în Dumnezeu. Dar ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Cred că oamenii discută prea mult în contradictoriu și de prea puține ori apelează la dialectică. Ne-am împărțit în multe găști care țipă una la alta fără să se și asculte vreo secundă. Încerc să fiu credincios. Încerc să țin post de Paște și de Crăciun și să mă spovedesc.

E interesant să vezi cât de ușor cedezi în fața unei fripturi și a unei sticle de vin. Până la urmă cred că te definește mai mult puterea de a spune din când în când NU, nu mereu DA. Ca să zici DA mereu la toate e simplu, asta oricine o poate face”, a declarat Puya, într-un interviu acordat pentru Ciao.

Care este cea mai mare temere a lui Puya

Puya a mărturisit că una dintre cele mai mari temeri ale lui este ca nu cumva mariajul lui să se destrame. Aceasta este și frica fiicelor lor, având în vedere că au colegi la școală ai căror părinți sunt divorțați.  

Reacția lui Puya după ce o tânără s-a urcat pe scenă să danseze cu elIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ele, ca orice copil, vor să ne vadă împreună. Din nefericire, sunt foarte multe exemple de familii destrămate la ele în clasă, în școală. Sunt mulți copii care au câte un părinte și asta e una dintre fricile lor, ca nu cumva să se întâmple. Sincer, e și una dintre fricile mele pentru că dacă nu ești atent, cred că oricui i se poate întâmpla. Cumva, trebuie să fii mereu în gardă. Acum, cu teoria stau bine, sper să stau bine și cu practica”, a declarat artistul, în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar.

Tragedia din viața lui Puya – Fratele său a murit din cauza consumului de droguri

Unul dintre artiștii care a influențat generații întregi – Puya – a venit la podcastul lui Mihai Morar și a dezvăluit realitatea din spatele imaginii de pe scenă. La Familia, Sișu și Puya sunt nume care au stat la baza rap-ului românesc, dar și întregului fenomen underground, care se năștea în România anilor ’90.

Tată a trei fete și familist convins, Puya, care a participat cu soția lui, Melinda, la „America Express 2023”, a oferit detalii îngrozitoare despre efectul drogurile asupra prietenilor lui. A asistat la situații limită, la vieți distruse și, mai rău, la înmormântări. Fratele lui cel mare, Alexandru, s-a stins în 2012 din cauza substanțelor interzise, iar colegul din „La Familia”, Tudor Sișu, a fost condamnat, în 2003, la trei ani de închisoare pentru trafic şi consum de droguri de mare risc.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton