Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil. Modelul și-a făcut multe griji înainte de a-i cunoaște

Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil. Modelul și-a făcut multe griji înainte de a-i cunoaște
13

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de mai mulți ani și sunt binecuvântați cu un băiețel adorabil pe nume Tiago. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale emisiunii matinale prezentate de Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1, și de atunci relația lor a evoluat armonios. Într-un interviu recent, Gabriela a dezvăluit detaliile primei întâlniri cu părinții partenerului său și cum se înțelege cu aceștia!

Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil

Anul acesta Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat religios, iar petrecerea care a avut loc după nuntă a fost una fastuoasă. Invitații s-au distrat pe cinste și au dansat până în zori, bucurându-se alături de îndrăgostiți.

Între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil există o diferență de vârstă de 12 ani, iar acest lucru a reprezentat un factor de îngrijorare pentru model atunci când i-a cunoscut pe părinții prezentatorului de la Antena 1.

dani-otilIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu minunat și puțini ar bănui că între ei există o diferență de vârstă de 12 ani. Gabriela a venit pe lume în anul 1992, în timp ce Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât soția sa. Anii nu par să fie o problemă, căci Gabriela și Dani se înțeleg de minune și au reușit să formeze o echipă, capabilă să treacă peste orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor.

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit civil în anul 2021, iar în anul 2023 a avut loc și cununia religioasă. A urmat o petrecere fastuoasă, cu sute de invitați care au dansat până în zori și s-au distrat pe cinste, în incinta unui restaurant luxos.

Dani Oțil va fi prezentatorul unei emisiuni de tip matrimonial

Atunci când nu petrece timp alături de familia sa, Dani Oțil este implicat în tot felul de proiecte care au legătură cu televiziunea.

El e prezentatorul „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1 în care adrenalina și distracția poartă 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. Show-ul a fost filmat în Malta și este realizat după un format internațional de succes. Emisiunea va putea fi văzută de telespectatori la începutul anului viitor, la postul de televiziune Antena 1.

Sursă foto: Instagram Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton