Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Flavia Mihășan cu fostul partener, după despărțire. Cât de implicat e Marius Moldovan în creșterea copiilor

Cum se înțelege Flavia Mihășan cu fostul partener, după despărțire. Cât de implicat e Marius Moldovan în creșterea copiilor
13

de Roxana Mirea,

Flavia Mihășan și partenerul ei, Marius Moldovan, s-au despărțit, după cinci ani de relație. Aceștia au împreună doi copii. Recent, Flavia a povestit cum se înțelege cu fostul ei partener acum, după ce au pus punct relației.  

Cum se înțelege Flavia Mihășan cu fostul iubit după despărțire 

Flavia Mihășan, prezentatoare la emisiunea „Super Neatza de Weekend”, a împărtășit recent detalii despre cei doi băieți ai săi, dar și despre relația pe care o are acum cu tatăl copiilor, Marius Moldovan. În ianuarie a acestui an, Flavia Mihășan anunța sfârșitul relației sale cu Moldovan, după o perioadă de 5 ani. 

Provocarea este zilnică. Ei au tot felul de tantrumuri. De unde îți găsești tu resursele să poți să fii mama aia despre care ai tot auzit că e perfectă, deși nu există, dar spre care tinzi? E dificil să-ți găsești resursele și să ai tot timpul de unde da. Ei te provoacă constant și tu trebuie să fii acolo să le întâmpini provocările”, a spus Flavia Mihășan, la Fresh by Unica, despre rolul de mamă. 

Flavia și Marius au o relație civilizată de dragul celor doi copii: Carol și Tudor. Prezentatoarea a spus că fostul ei partener este foarte implicat în crșeterea micuților.  

Ne-am împărțit sarcinile foarte bine și facem o treabă, zic eu, foarte bună. (…) Weekendul îl petrecem împreună. El este un tată foarte implicat. Avem o relație, pentru ei, foarte bună, și apropiată, și cu același scop”, a mai spus Flavia Mihășan. 

Flavia Mihășan, noi detalii despre despărțirea de Marius Moldovan  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Flavia Mihășan, despre rolul de mamă 

Flavia Mihășan spune că nu este ușor să fii mamă, doar că și-a dorit extrem de mult să aibă copii și este recunoscătoare pentru tot ce trăiește alături de micuții ei.  

„E o complexitate a mea pe care o simt acum în tot ce fac, de când sunt mamă. Nu e simplu. E foarte dificil de cele mai multe ori. Însă se întâmplă ceva cu o femeie care devine mamă. Nu mai ai atâta timp pentru tine. Trebuie să-ți structurezi ziua astfel încât să-ți rămână timp și pentru tine. Totul se întâmplă mult deodată, pe mai multe planuri. Te bucuri altfel. E ceva fantastic. Acum înțeleg de ce mi-am dorit atât de mult să fiu mamă, eram disperată să fiu mamă”, a mai spus Flavia Mihășan, pentru Unica.ro. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton