Homepage  / Vedete româneşti

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au îngropat securea războiului. Cum se înțelege actrița cu tatăl fiicei sale: „E totul mult mai clar”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au îngropat securea războiului. Cum se înțelege actrița cu tatăl fiicei sale: „E totul mult mai clar”
11

de Cristina Țapu,

Cristina Cioran a trecut prin momente dificile după nașterea prematură a fiicei sale. La scurt timp după nașterea Emei, Cristina s-a separat de tatăl fetiței. Între ei au avut loc numeroase discuții neplăcute și acuzații publice, însă în prezent cei doi au o relație civilizată, de dragul fiicei lor. Iată ce declarații a făcut Cristina!

Cum se înțelege Cristina Cioran cu tatăl fiicei sale, Alexandru Dobrescu

Cristina Cioran a fost invitată la podcastul moderat de către Jorge și a vorbit despre viața personală și despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale, Alexandru Dobrescu.

Legătura cu Alex Dobrescu s-a încheiat anul trecut, iar la scurt timp după despărțire, el a fost surprins în compania unei alte femei. Mai apoi, el a încercat să-și refacă relația cu Cristina Cioran, dar aceasta a refuzat să-i acorde o a doua șansă. În prezent, cei doi mențin o relație civilizată din considerație pentru binele fetiței lor.

Cristina Cioran, în lacrimi la TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. (…) Pentru mine, așa cum taică-su o va trata pe ea, așa va ști că e normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, iubită, așa va căuta un bărbat pe profilul ăsta. Și eu asta îmi doresc. Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea. Avem o relație mai bună acum decât când eram împreună. E totul mult mai clar”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul podcastului lui Jorge.

Actrița a declarat că nu se consideră o mamă singură și că beneficiază adesea de sprijinul fostului ei partener. Alex Dobrescu se implică activ în creșterea fetiței lor și nu ezită să ofere o mână de ajutor ori de câte ori are ocazia.

„Nu sunt mamă singură. Noi suntem părinți. Nu locuim împreună, în rest facem chestii împreună, ieșim și la masă, filmează cu mine la Mămici de pitici. Sunt episoade când filmează. De ce? Pentru că e un tip inteligent. Că noi nu ne-am înțeles, e altceva. Dar prieteni putem să fim”, a concluzionat Cristina.

Fiica Cristinei Cioran s-a născut prematur în perioada pandemiei

În cursul anului 2021, Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe care a venit pe lume înainte de termen. Actrița consideră că experiența nașterii premature a fiicei sale a reprezentat unul dintre cele mai dificile momente din viața ei.

Micuța s-a născut atunci când în spitale existau restricții impuse din cauza situației epidemiologice, iar Cristina nu-și putea vedea fiica decât o dată pe săptămână, preț de câteva minute, lucru care a făcut-o să sufere enorm.

Sursă foto: Instagram Cristina Cioran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton