Homepage  / Vedete străine

Cum se înțelege CRBL cu fiica sa după ce a divorțat de Elena. Artistul este un tată exigent

Cum se înțelege CRBL cu fiica sa după ce a divorțat de Elena. Artistul este un tată exigent
10

de Cristina Țapu,

CRBL și Elena au ales să pornească pe căi diferite, dar pentru binele fiicei lor, mențin o relație armonioasă. Artistul și Alessia au o legătură strânsă și împărtășesc multe pasiuni comune. Iată cum se înțelege acum CRBL cu fiica adolescentă de 14 ani.

Cum se înțelege CRBL cu fiica sa după divorțul de Elena

CRBL este extrem de mândru de fiica sa, care, la doar 14 ani, iubește dansul și muzica și este implicată în tot felul de activități. Alessia și CRBL discută despre totul când se întâlnesc, iar artistul recunoaște că întotdeauna a încercat să o susțină pe fiica sa și să îi ofere o anumită libertate. Cu toate acestea, există anumite reguli de care nu se abate vreodată.

CRBL și Elena, primul cuplu eliminat de la „Power Couple România”  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Suntem foarte apropiați, avem un numitor comun, dansul și muzica. Povestim foarte mult despre muzică, suntem foarte apropiați, suntem parteneri de joacă, de discuții, mă pun la curent cu lumea ei, iar eu încerc să echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiați, încercăm să povestim despre tot ce e nou, cool. Sunt un tată permisiv în limita bunului simț, educației. Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă.”, a declarat CRBL, conform Spynews.ro.

CRBL este un tată implicat

CRBL locuiește în Pantelimon, în timp ce Elena s-a mutat cu Alessia într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei. Fosta soția a artistului a hotărât să locuiască în zona de nord pentru că aici ar avea majoritatea proiectelor de care se ocupă.  

Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor. Pe de altă parte, Alessia merge în continuare la International School of Bucharest, iar taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

CRBL a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe Elena

CRBL a anunțat, la începutul lunii aprilie, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Instagram, că el și soția sa, Elena au luat decizia de a se despărți. Cei doi au luat în calcul toate variantele pentru a-și menține relația, însă în cele din urmă au decis să pornească pe drumuri separate, spre binele propriu și al copilului pe care îl au împreună.

Din nefericire, acesta este cel de-al doilea mariaj al lui CRBL care ajunge la final. Înainte de a se căsători cu Elena în anul 2008, CRBL a fost îndrăgostit până peste cap de o altă femeie pe nume Andreea. CRBL și Andreea s-au întâlnit în orașul lor natal, Pitești, și au decis să se căsătorească la o vârstă fragedă, dar au ales să divorțeze după șapte ani ani de relație.

Sursă foto: Instagram CRBL – Elena

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton