Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții iubitei sale, Doina Teodoru. Actrița este mult mai tânără decât el

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții iubitei sale, Doina Teodoru. Actrița este mult mai tânără decât el
8

de Cristina Țapu,

Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar în ciuda diferenței de vârstă, cei doi par să fie o echipă invincibilă. Actrița a povestit recent cum au reacționat părinții săi atunci când l-au cunoscut pe celebrul bucătar.

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții iubitei sale, Doina Teodoru

Doina Teodoru este născută în Galați, dar s-a mutat în București pentru a-și urma pasiunea pentru actorie. Cariera sa a luat avânt, iar lucrurile îi merg cât se poate de bine și din punct de vedere personal. Actrița formează un cuplu alături de chef Scărlătescu, iar acesta i-a cunoscut deja pe părinții iubitei sale.

„Au vorbit, se înțeleg bine. E okay”, a răspuns Doina Teodoru atunci când a fost întrebată cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții ei, potrivit Ciao.ro.

Doina-Teodoru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce diferență de vârstă este între Doina și Cătălin

Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență de 17 ani, însă se înțeleg de minune în ciuda acestui aspect. Actrița a vorbit pentru prima oară despre asta, în direct la Xtra Night Show.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Ce părere are sora lui Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru

Și familia lui Cătălin Scărlătescu o îndrăgește pe actrița alături de care bucătarul formează un cuplu de aproximativ doi ani.

Sora lui Cătălin Scărlătescu a povestit că nu are o relație extraordinară cu Doina Teodoru, în sensul că nu sunt cele mai bune prietene. Totuși, Carmen îi mulțumește actriței din „Camera 609” pentru că a reușit să scoată tot ce e mai bun din Cătălin Scărlătescu.  

Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună”, a recunoscut Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: Instagram Doina Teodoru – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton