Homepage  / Vedete româneşti

Cum se înțeleg acum Șerban Huidu și Andreea Esca, după ce ea a vrut să îl dea în judecată din cauza difuzării imaginilor controversate. „M-a sunat”

Cum se înțeleg acum Șerban Huidu și Andreea Esca, după ce ea a vrut să îl dea în judecată din cauza difuzării imaginilor controversate. „M-a sunat”
11

de Roxana Mirea,

Șerban Huidu și Andreea Esca au avut o relație complicată, mai ales că el a spus că prezentatoarea TV a vrut să îl dea în judecată după au fost difuzate la „Cronica Cârcotașilor” imagini cu ea în timp ce înjura. Recent, Șerban Huidu a dezvăluit cum se înțelege acum cu Andreea Esca. 

Cum se înțeleg acum Șerban Huidu și Andreea Esca 

Șerban Huidu a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit și despre episodul controversat cu Andreea Esca. Acum mai mulți ani, pe când se afla într-o pauză publicitară, Andreea Esca nu a închis microfonul și înregistrarea cu ceea s-a vorbit atunci în studio cu echipa de emisie a ajuns în mâinile lui Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de la „Cronica Cârcotașilor”.  

„Vezi că s-a f***t iar asta, că eu aud tot emisia în casca mea”, spunea Andreea Esca, în clipul difuzat în premieră la „Cronica Cârcotașilor”, dar care apoi a făcut înconjurul internetului. 

La acea vreme, Andreea Esca a fost extrem de supărată și i-a acuzat pe Huidu și Găinușă că au dat dovadă de lipsă de colegialitate. Ba chiar, vedeta Pro TV a vrut să îi dea în judecată. 

Acum, într-un interviu pentru Cancan, Șerban Huidu a explicat că a îngropat securea războiului cu Andreea Esca. După ce a fost întrebat dacă a fost sunat de Andreea Esca, după apariția lui în podcastul lui Mihai Morar, Șerban Huidu a spus: „Nu m-a sunat după ce am apărut în podcast, m-a sunat înainte, am vorbit și suntem foarte buni prieteni, nu e o problemă atât de mare.  Mai mult decât atât, în America Express frate-miu și Giulia, i-au sprijinit foarte mult și i-au îndrăgit pe copiii Andreei Esca.” 

Șerban Huidu a avut doar cuvinte de laudă la adresa fraților Eram. „Foarte buni. Și poate că la început Aris nu era obișnuit cu camera deloc și mi s-a părut un pic stingher în primele două trei episoade, dar au fost senzaționali, mi-a plăcut mult de ei și mi-a plăcut dezinvoltura”, a zis Șerban Huidu.  

Șerban Huidu, despre episodul controversat cu Andreea Esca  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum a ajuns caseta cu Andreea Esca la Șerban Huidu 

În podcastul lui Mihai Morar, Șerban Huidu a dezvăluit cum a ajuns acea casetă cu Andreea Esca la ei.   

„Era un tip din America. El urmărea acolo PRO TV, PRO TV Internațional și Acasă TV. Asta prindea el în America. Avea un echipament mai performant și a fost o breșă la ei în securitate, și el a înregistrat și ce se întâmpla în studio.   

El ne-a trimis înregistrarea, dar am decis să dăm din ea doar partea cu Esca. Erau mult mai multe pe ea. I-am dat ulterior caseta lui Sârbu și mi-au mulțumit când au văzut ce era pe ea. Esca voia să mă dea în judecată. Noi am dat doar faza mai haioasă cu Esca. Ce era acolo pe casetă era mult mai grav. Îl aveam pe Cristian Tabără înjurând Cronica în fel și chip”, a povestit Șerban Huidu, la podcastul lui Mihai Morar.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton