; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum se înţeleg Vâlcan şi Viziru cu fraţii lor?

14 November 2010

Dincolo de platourile de filmare, Radu Vâlcan şi Augustin Viziru (interpreţii fraţilor Amir şi Aziz din telenovela Iubire şi onoare' de la Acasă) au o relaţie strânsă cu fraţii lor, Cristi, respectiv Lucian.

.

Eu şi Lucian am crescut într-o familie care a pus preţ pe armonie. Am fost crescuţi să ne iubim şi să ne respectăm. Ne facem timp să stăm împreună chiar dacă nu e suficient. Fratele meu este fratele meu şi este lângă mine oricând şi oricât de ocupaţi am fi', ne-a mărturisit Augustin.

Iar Radu nu se lasă mai prejos cu declaraţiile când vine vorba de frăţiorul său mai mic, Cristi. Pentru el şi familia mea mi-aş da viaţa în orice secundă, ei sunt sursa mea de inspiraţie şi energie'. În timp ce Augustin a luat-o pe urmele fratelui său, Lucian, şi a început o carieră în actorie, Radu ne-a zis că l-ar scoate în faţă pe Cristi doar dacă ar simţi că ar avea o înclinare spre domeniul artistic. Înainte de toate, prefer să-şi găsească singur drumul, să fie doar Cristi şi atât', ne-a zis Radu.

.

Radu se impune în faţa fratelui

Radu (33 de ani) şi fratele său Cristi se înţeleg foarte bine, chiar dacă acesta din urmă este cu zece ani mai mic. Uneori sunt mai autoritar cu el, dar asta doar pentru că vreau să fie, să se simtă responsabil', spune Radu.

Cristi Vâlcan nu a fost atras de lumina reflectoarelor şi preferă deocamdată munca din spatele camerelor de filmat. El  lucrează la o casă de producţie ca editor de imagine. Îl sfătuiesc mereu să facă ceea ce simte, ceea ce-i place, fără nici o constrângere, dar să fie conştient de asta. Nu-i dau decât sfaturi de viaţă, nu de profesie, pentru că nu mă pricep. Cazurile sunt particulare, iar el ştie asta”, ne-a zis Radu.

Cu siguranţă, l-aş scoate în faţă' daca aş avea ocazia, doar dacă aş simţi că ar avea o înclinare spre aşa ceva. Dar, înainte de toate, prefer să-şi găsească singur drumul, să fie doar Cristi şi atât. Nu fac nici o diferenţă între el şi restul oamenilor', a mai explicat el.

.

Cristi Vâlcan nu vrea să fie vedetă

La rândul său, Cristi ne-a spus că are pentru fratele său tot respectul şi toată admiraţia. A plecat de jos, s-a zbătut singur şi a reuşit, iar acest lucru mă impulsionează şi pe mine. Ştiu că showbiz-ul este o adevărată junglă, dar sunt convins că, dacă-ţi place ceea ce faci, restul contează mai puţin. Radu este un exemplu pentru mine, asta nu înseamnă că mă las ghidat de el. Nu ştiu dacă mi-ar placea pentru că nu sunt acolo, dar voi vedea', a declarat el.

Cristi Vâlcan îşi va da licenţa în economia comerţului şi a turismului, dar vrea să mai urmeze cursurile unei facultăţi care să îl ajute să se perfecţioneze în domeniul în care, deja, lucrează.

.

Augustin are încredere în sfaturile lui Lucian

În ceea ce-l priveşte pe Augustin Viziru (30 de ani), acesta îşi aminteşte de sfaturile pe care i le-a dat fratele său Lucian (mai mare cu patru ani decât el) atunci când a aterizat' la castingul pentru serialul Lacrimi de iubire'.

Mi-a explicat câte ceva legat de conduita în colectiv, legat de cum să cresc în meseria asta. Pe unele le-am urmat, pe altele nu, pentru că mi-am găsit identitatea destul de repede', povesteşte interpretul lui Aziz din Iubire şi onoare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare