Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum se descurcă Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol „dă din casă” informații despre artist

Cum se descurcă Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol „dă din casă” informații despre artist
6

de Redactia Tvmania

Smiley și Gina Pistol reprezintă unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite din lumea showbiz-ului românesc. Ambii părinți se bucură intens de fiecare moment petrecut alături de fiica lor, Josephine.

Chiar dacă agenda lor este plină și proiectele profesionale abundă, Smiley este profund implicat în creșterea fiicei sale și nu ratează nicio ocazie de a vorbi cu emoție despre Josephine. Recent, Gina Pistol a dezvăluit detalii despre conexiunea specială dintre artist și micuța lor.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povești seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi dă și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a spus Gina Pistol pentru Click!

gina-pistol-smiley-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-un interviu recent, Smiley a adus în discuție decizia sa și a Ginei Pistol de a alege numele Josephine pentru fiica lor.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

Privind spre micuța lor, Smiley are numai cuvinte pline de afecțiune și admirație, dezvăluind că Josephine este un copil foarte vioi și ascultător.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Momentul lor special a sosit pe 27 mai, când Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Cununia civilă și religioasă au avut loc în aceeași zi, la Palatul Snagov. La cununia civilă, Gina a strălucit într-o rochie cu dantelă pe bust și mâneci ample, accesorizată cu sandale încrustate cu perle marca Jimmy Choo. La festivitatea de nuntă au fost prezente mai multe personalități din sfera showbiz-ului autohton.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton