; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Download (1)

Cum sărbătoresc Crăciunul vedetele Disney Channel

17 December 2019

V-ați întrebat vreodată cum e perioada sărbătorilor pentru vedetele Disney Channel: la ce oră se trezesc în dimineața de Crăciun, ce mănâncă, ce tradiții le plac, cum își petrec ziua?

 

RUTH RIGHI (Sydney Reynolds) din SYDNEY ȘI MAX

 

„Crăciunul are o semnificație diferită pentru fiecare dintre noi. Pentru mine însemnă timp petrecut cu alături de familia. De Crăciun merg acasă și fac tot ce se face în perioada asta: cumpăr bradul, îl împodobesc, fac cacao cu lapte. Toate aceste activități înseamnă foarte mult pentru mine. Crăciunul ideal pentru mine mai înseamnă și să stăm strânși în jurul focului, să vedem un film cu o cană de ceai sau cacao în mână. O adevărată binecuvântare pentru mine. Am filmat 'Sydney și Max' în Los Angeles, dar familia mea locuiește în nordul Californiei, în Santa Cruz. Abia aștept să ajung anul ăsta acasă și să îmi petrec timpul cu ai mei.'

„Sydney și Max' va fi difuzat pe Disney Channel din 27 ianuarie, de luni până vineri, de la 18.00 și 18.30.  

 

 

 

RUBY ROSE TURNER (Cami Wrather) din COOP & CAMI ÎNTREABĂ LUMEA

„O mare parte din bucuria Crăciunului vine pentru mine din pregătirea sărbătorii. Iubesc Crăciunul, însă Crăciunul însemnă mai mult decât să primești cadouri și jucării. E o perioadă în care trebuie să primești, dar să și oferi. Pentru mine, Crăciunul mai înseamnă să îmi petrec timpul cu familia și prietenii, să mănânc bunătăți. Ce mănânc de Crăciun? Tatăl meu e un bucătar desăvârșit. Gătitul este cea mai pare pasiune a lui, așa că mâncăm tot ce cu gândul nu gândim. Pui cu o grămadă de umpluturi, piure de cartofi, nelipsita plăcintă de mere și înghețată. Delicii'!  

 

 

 

 

 

 

MEG DONNELLY (Addison) din ZOMBI  ȘI ZOMBI 2

„Sunt din New York așa că sunt obișnuită cu zăpada de Crăciun, ceea ce face sărbătorile cu adevărat magice. Când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la zăpadă, săniuș și cacao cu lapte. Asta e definiția Crăciunului pentru mine, desi, acum locuiesc în Los Angeles și ultimele două Crăciunuri au fost foarte călduroase în însorita Californie. Mi-e dor de zăpadă! Crăciunul înseamnă totul pentru mine. Când locuiam în New York, mergeam la familia mamei dimineața și la familia tatălui seara. În ajun, întotdeauna deschideam cadourile înainte de sosirea moșului. Iubeam lucrul ăsta. Mama iubește și ea Crăciunul și ia această sărbătoare foarte în serios. Decorăm întreaga casă și ascultăm colinde. Crăciunul e o sărbătoare încărcată de nostalgie. Îl iubesc'!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAVEN’S HOME – Disney Channel’s “Raven’s Home” stars Navia Robinson as Nia Baxter-Carter. (Disney Channel/Craig Sjodin)

NAVIA ROBINSON (Nia Baxter) din CASA LUI RAVEN

„Deși sună a clișeu, ador să fiu cu familia mea de Crăciun. Călătoresc foarte mult datorită carierei, așa că sărbătorile sunt acea perioadă a anului când ne strângem cu toții și asta îmi place cel mai mult. Am filmat pentru „Casa lui Raven' în Los Angeles, dar familia mea este în Atlanta, Georgia. În ziua de Crăciun mâncăm împreună micul dejun și deschidem cadourile, ne uităm la filme despre Crăciun și ne bucurăm unii de ceilalți. E magic'.

„Casa lui Raven' se difuzează în episoade duble, de luni până vineri, de la ora 9.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISAAC RYAN BROWN (Booker Baxter) din CASA LUI RAVEN

„Cred că cel mai bun mod de a sărbători Crăciunul este să te înconjori cu membrii familiei. De fiecare Crăciun, noi ne strângem la bunica care ne face micul dejun cu bacon și clătite. E grozav! Am o familie mare, ne strângem toți verii și facem o scenetă. E foarte amuzant. Anul trecut, eu l-am jucat pe Iosif, iar sora mea pe Maria. Crăciunul e perioada mea favorită din an pentru că îmi revăd familia„.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WILL BUIE (Finn Sawyer) TABĂRA CU PERIPEȚII

„Ador Crăciunul. E una dintre perioadele mele favorite din an. E o perioadă a generozității și mie îmi place să fiu generos, mai ales cu cei mai puțin norocoși. Când eram mai mic, toate darurile de Crăciun pentru părinți le făceam chiar eu. Și erau valoroase pentru că erau făcute din inimă. Părinții mei încă păstrează acasă multe dintre acele daruri făcute de mine. În seara dinainte de Crăciun ne strângem rudele la o mare cină împreună. Iar la cină mâncăm curcan și piure de cartofi. Îmi place acest obicei'.

Un maraton de episoade din „Tabăra cu peripeții' poate fi urmărit pe 28 decembrie, 4 ianuarie și 11 ianuarie, începând cu 7.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SYDNEY TO THE MAX – Disney Channel’s “Sydney to the Max” stars Ava Kolker as Olive. (Disney Channel/Ed Herrera)

AVA KOLKER (Olive) din SYDNEY ȘI MAX

„Crăciunul este întotdeauna o perioadă foarte veselă. Iubesc Crăciunul pentru că familia se reunește, ascultăm muzică și e multă bucurie în asta. Muzica de Crăciun mă face să zâmbesc. Eu și tata coacem și gătim destul de mult de sărbători și astea sunt alte două lucruri plăcute. Coacem de toate. Sora mea coace și ea prăjituri oricând prinde ocazia, dar mie îmi plac noutățile. Am auzit recent de aluat de prăjituri care se poate mânca așa. Pare delicios și cred că voi încerca!'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAKOTA LOTUS (Coop Wrather) din COOP ȘI CAMI  ÎNTREABĂ LUMEA

„Crăciunul este minunat. Iubesc Crăciunul! Mulți cred că sărbătoarea aceasta este despre a primi cadouri. Pe măsură ce am crescut am realizat că nu cadourile sunt importante, ci să stai cu familia și prietenii. Pentru mine ziua perfectă de Crăciun e aceea în care petrec cât mai mult timp cu mama. Poate să ne uităm la un film împreună… Îmi place „Grinch', dar și 'Coșmarul dinaintea Crăciunului' e foarte bun. Să ascultăm muzică – „Last Christmas' a lui George Michael este cântecul perfect de Crăciun, îl iubesc'!

 

MIRANDA MAY (Lou) din TABĂRA CU PERIPEȚII

 

„Crăciunul este sărbătoarea mea preferată. Am filmat „Tabăra cu peripeții' în Los Angeles, așa că nu apuc să îmi văd familia decât de câteva ori pe an, ai mei locuind în Ohio. Pentru mine, definiția Crăciunului este familia pentru că mă întorc acasă să îi văd pe toți și să ne petrecem timpul împreună. Când eram copii, de Ajun, deschideam întotdeauna un singur cadou. Apoi ne uitam la film, iar în ziua de Crăciun venea familia în vizită. Era întotdeauna grozav'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IAN REED KESLER (Max) din SYDNEY ȘI MAX

„Sunt tatăl a doi copii așa că pentru mine Crăciunul perfect e acela în care mă trezesc devreme cu familia. Soția mea și cu mine le face cadouri copiilor în dimineața de Crăciun, dar apoi urmează un mic dejun delicios. Facem rulouri cu scorțișoară proaspete și bacon. Apoi facem șosete. Eu am aceeași șosetă de când m-am născut, iar copiii au șosete asemănătoare. Sunt toate făcute cu dragoste de membrii familiei. Pentru noi, ziua de Crăciun este o zi de distracție în familie și iubesc lucrul ăsta. E o perioadă minunată din an de care mă bucur la maxim'.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare