; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum sărbătoresc Cârcotaşii 1 mai muncitoresc

Cum sărbătoresc Cârcotaşii 1 mai muncitoresc | FOTO

01 May 2013

Diseară, Cârcotaşii sărbătoresc 1 mai muncitoresc într-o ediţie specială a Cronicii', alături de telespectatori, la Prima TV.

Tovarăşul Nicolae Ceauşescu va fi şi el prezent, gata să vă vorbească despre însemnătatea zilei de 1 mai. Veţi vedea şi un videoclip, făcut de Cârcotaşi cu această ocazie.

Specialistul vântolog Alizeu Jurca, cercetător la Departamentul de Tornade cu Ghivent, de la Institutul de Vântoase Serghei Micozil, vine şi el la Cronică' să explice dacă este normal să bată vântul atât de tare, încât să-l ia pe preşedinte pe sus. Iar Dorel, cel mai mare inventator din toate timpurile, vine să-şi prezinte cea mai nouă invenţie, roabă cu pânze.

Nu vor lipsi nici Gogu din Paşcani, care vine să povestească cum pescuieşte el în… tren, Radu Banciu, care ne va spune de ce nu-i prea iese treaba ca jurnalist, şi nici doamna Tănţica, care ne va dezvălui cum ar trebui să fie şi să arate un bărbatul pentru a o cuceri.

Veţi afla, de asemenea, cum arată şoricelul lui Mihai Petre şi cocoşelul lui Smiley, iar trupa Andromacele', compusă din Mişu şi Dezbrăcatu, cântă piesa Moşule, penibil eşti!'.

img_8040

Picture 1 of 5

La finalul ediţiei cântă pe bune Andreea Bănică, însă nu înainte de a-i înmâna câştigătoarei de la Kiss Cash, cheile unei super maşini sport, Mazda MX5.

Şi nu rataţi anunţul bombă pe care Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu îl vor face la Cronica Cârcotaşilor', miercuri, 1 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare