; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum să o cucereşti pe Miley Cyrus

17 March 2010

Un tânăr care doreşte să fie iubitul cântăreţei şi actriţei Miley Cyrus (17 ani) trebuie să intre neapărat în graţiile familiei ei.

Părinţii mei sunt un pic nebuni. Suntem şase copii, tata, mama, bunica şi o grămadă de câini, aşadar, dacă mă iubeşti şi după ce vezi stilul meu de viaţă înseamnă că eşti bun', a spus Miley, citată de femalefirst.co.uk.

Miley, care are în prezent o relaţie cu Liam Hemsworth (20 de ani), partenerul ei din filmul Ultimul cântec', a declarat că şi-a dat seama că este îndrăgostită de el când a început să facă nişte jocuri stupide': Cred că atunci când încerci să fii cool şi să spui sau , înseamnă că lucrurile au devenit mult mai serioase'.

Starul serialul Hannah Montana' a mai declarat că s-a săturat de internet şi că preferă să se vadă mai des cu prietenii ei: Mi se întâmplă de multe ori să ies cu prietenii, iar ei sunt foarte ocupaţi să facă poze ca să le pună pe facebook. Mai bine te bucuri de moment', a mai adaugat ea.

Filmul cu Miley, Ultimul cântec', apare în cinematografele din România pe 7 mai 2010. Scenariul peliculei este scris de Nicholas Sparks, vinovat şi pentru filmul Jurnalul' (2004).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare