Homepage  / Televiziune

Cum s-au schimbat echipele, la America Express 2023, sezonul 2. Ce confesiune a făcut Alexia Eram, printre lacrimi

Cum s-au schimbat echipele, la America Express 2023, sezonul 2. Ce confesiune a făcut Alexia Eram, printre lacrimi
11

de Roxana Mirea,

Prima etapă din Argentina a venit cu schimbări neașteptate pentru concurenții de la America Express 2023, sezonul 2. Irina Fodor i-a anunțat că vor face schimb de coechipieri. Iată cum s-au schimbat echipele, dar și ce confesiune a făcut Alexia Eram, cu ochii în lacrimi, aseară, 10 decembrie 2023, la America Express, sezonul 2. 

Cum s-au schimbat echipele la America Express 2023, sezonul 2 

În ediția de aseară, 10 decembrie 2023, concurenții de la America Express, sezonul 2, au făcut schimb de echipe. Așadar, Cătălin Țociu a plecat la drum alături de Mike, Alexia Eram a făcut pereche cu Sânziana Negru, Laura Giurcanu și Aris Eram au mers împreună în cursă, Giulia Anghelescu și Iulia Albu au fost colege de echipă, iar Romică Țociu l-a însoțit pe Vlad Huidu pe traseu. 

După o serie de probe istovitoare, echipele care s-au calificat la jocul pentru amuletă au fost Mike și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu, Aris Eram și Laura Giurcanu. Cei care au ieșit victorioși în urma luptei pentru amuleta de 1.000 de euro și Joker au fost Mike și Cătălin Țociu, potrivit a1.ro.

Cum s-au schimbat echipele, la America Express 2023, sezonul 2. Ce confesiune a făcut Alexia Eram, printre lacrimi (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alexia Eram, în lacrimi. Ce confesiune a făcut la America Express 

După ce echipele s-au întors de la jocul pentru amuletă, Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după ce a făcut cât de fericit este fratele ei în compania Laurei. Alexia Eram a dezvăluit cu lacrimi în ochi că nu și-a văzut fratele atât de fericit de când este cu el în competiție. 

Cum s-au schimbat echipele, la America Express 2023, sezonul 2. Ce confesiune a făcut Alexia Eram, printre lacrimi (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat, de asta am plâns. Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram. 

Noi eram ca un cuplu din ăla care s-a întâlnit cu foștii, iar foștii sunt foarte afectați și distruși, iar noi ne-am refăcut viața”, a fost replica Laurei Giurcanu. 

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton