Homepage  / Vedete româneşti

Cum a început povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan: „Așa a fost să fie!”

Cum a început povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan: „Așa a fost să fie!”
15

de Cristina Țapu,

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste discretă de dragoste de mai bine de un deceniu și nu au planuri de nuntă, așa cum se gândesc cei mai mulți dintre fanii cuplului. Iată cum a început relația lor!

Cum s-au cunoscut Iulia și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan s-au întâlnit în 2011, când Iulia a vizitat India. De atunci, s-a zvonit că cei doi au menținut legătura telefonică și că fostul iubit al Iuliei, Marius Moga, a fost cel care le-a făcut cunoștință. Totuși, cu câțiva ani în urmă, într-un interviu, Iulia a afirmat că l-a întâlnit pe superstarul de la Bollywood într-un loc neutru.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, povestea fosta prezentatoare, conform OK!Magazine.

Red carpet screening of the upcoming film ‘Farrey’ in Mumbai – 22 Nov 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

La început, cei doi nu au confirmat relația lor, chiar dacă presa din România și jurnaliștii din India îi surprindeau adesea împreună. Cu timpul, Iulia Vântur a recunoscut că este într-o relație cu Salman Khan, însă cei doi evită chiar și în ziua de astăzi să participe împreună la evenimentele mondene importante.

Iulia Vântur are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului celebru, deși recunoaște că viața alături de acesta nu este întotdeauna simplă.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el„, a povestit Iulia Vântur. „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces„, a mai declarat partenera de viață a lui Salman, conform Revistei Viva!

Iulia Vântur și Salman Khan, poveste discretă de dragoste

Iulia este deranjată de faptul că foarte des se scriu articole despre faptul că ea și Salman Khan s-ar fi despărțit, iar unii jurnaliști par să nu țină cont de dorința ei de a avea o relație departe de lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare a clarificat, încă o dată, zvonurile privind despărțirea și a transmis un mesaj cât se poate de clar.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.

Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la postul de televiziune KanalD 2.

Sursă foto: Instagram Iulia Vântur – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton