Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-au cunoscut Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Povestea lor a început în trafic, iar artista a făcut primul pas

Cum s-au cunoscut Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Povestea lor a început în trafic, iar artista a făcut primul pas
10

de Cristina Țapu,

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează un cuplu de aproximativ două decenii, perioadă în care împreună au reușit să treacă peste toate obstacolele. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, actorul a dezvăluit cum a început povestea de dragoste, iar detaliile sunt unele spumoase!

Cum s-au cunoscut Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru constituie unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul românesc. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani și au împreună trei copii: o fiică, Sofia (16 ani), un băiat, Kadri (7 ani), și o fetiță adoptată, Roxana (11 ani). Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile începutului poveștii lor romantice.

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului condus de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru.

Dragoș Bucur și Dana NălbaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ea a claxonat și a făcut semne, sperând că vor putea avea o conversație. Și, surprinzător, au reușit nu doar să discute, ci să se îndrăgostească la prima vedere și să decidă să devină soț și soție la doar cinci zile de la prima întâlnire.

„Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”… Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci”, a povestit Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au adoptat o fetiță în urmă cu șase ani

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o poveste de dragoste minunată de peste 18 ani și sunt binecuvântați cu trei copii: Sofia, care va împlini 17 ani în luna ianuarie a anului viitor, Kadri, în vârstă de 7 ani, și Roxana India, o fetiță adoptată în vârstă de 11 ani.

La momentul adopției, Roxana India avea doar 5 ani, iar integrarea ei în familia lui Dragoș Bucur s-a produs rapid. Fetița avea cinci ani atunci când a fost adoptată, iar viața ei s-a schimbat radical din acel moment.

Dragoș Bucur admite că, atunci când au decis să o adopte pe Roxana, a avut gânduri cu privire la faptul că aceasta ar fi putut avea deja preconcepții stabilite.

„Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întotdeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt”, a povestit Dragoș Bucur.

Sursă foto: Instagram Dana Nalbaru, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton