Homepage  / Știri

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția lui. Marilena a avut un destin tragic

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția lui. Marilena a avut un destin tragic
8

de Roxana Mirea,

Alexandru Arșinel a murit, joi seară, 29 septembrie. Maestrul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui Marilena. Din iubirea celor doi, au venit pe lume doi băieți: Bogdan și Cristian. Pe de altă parte, ultimii ani au fost foarte dificili pentru Marilena și Alexandru Arșinel. Soția actorului a suferit un accident în 2016, iar de atunci a rămas imobilizată la pat.

Alexandru Arșinel și soția Marilena, poveste de dragoste timp de 56 de ani

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, lăsând în urmă un gol imens în sufletul familiei și apropiaților. Alexandru Arșinel a avut o căsnicie frumoasă alături de soția lui, Marilena. Din dragostea lor, au venit pe lume doi băieți: Bogdan și Cristian.

Alexandru Arșinel și soția lui s-au cunoscut la ștrand în 1968 și au declarat atunci că a fost dragoste la prima vedere. N-a mai durat mult si au decis să își jure iubire veșnică. Niciunul dintre fiii lor nu a călcat pe urmele marelui actor. Bogdan, fiul cel mare este inginer constructor, în timp ce Cristian a decis să se orienteze către agricultură, scrie spynews.ro.

Cum-s-au-cunoscut-Alexandru-Arsinel-si-sotia-lui.-Marilena-a-avut-un-destin-tragic-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Soția lui Alexandru Arșinel, destin tragic

Soția lui Alexandru Arșinel a avut un destin tragic. Marilena a suferit un accident grav în propria casă, în anul 2016, când a alunecat și s-a lovit la cap. În urma accidentului, ea nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru.

Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura”, a povestit Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că înseamnă o paralizie. Suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, povestea Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.

În declarația de avere a lui Alexandru Arșinel, apare că el primea o indemnizație handicap gradul II pentru că o îngrijea pe soția bolnavă.

Sursa Foto: Hepta, Libertatea pentru femei

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton