; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Măruță crede că s-ar descurca şi cu tripleţi

02 November 2011

Pentru că are o rubrică permanentă la Happy Hour', în care ne ţine la curent cu ce se întâmplă în viaţa Nicoletei Luciu şi a tripleţilor ei nou-născuţi, am fost curioşi să aflăm cum s-ar descurca Cătălin Măruţă dacă ar avea trei copilaşi sugari.

Probabil că m-aş fi descurcat, nu cred că există om care să nu se descurce, dacă vrea cu adevărat. Dragostea pentru nişte fiinţe care sunt sânge din sângele tău te face Superman. Să nu uităm că sunt în lume femei care au născut sexteţi, ba chiar mai mulţi. Când auzi de aşa ceva, îţi faci cruce şi crezi că faza asta te-ar depăşi, că poate te-ar termina nervos. Dar nici vorbă. Să ştii că, atunci când esti părinte, energia îţi vine chiar din alergătura la care eşti supus: cu cât ai mai multe de făcut, cu atât eşti mai puternic', ne-a spus prezentatorul.

Cătălin nu exclude varianta ca Jurnalul Nicoletei Luciu' de la Happy Hour' să se transforme în timp într-un reality-show: E posibil orice, nu ştiu dacă va avea un reality-show, dar ştiu cu certitudine că publicul e foarte interesat de ceea ce face Nicoleta Luciu. Este şi motivul pentru care îmi face plăcere s-o invit în emisiune foarte des. Feedback-ul e grozav după aceste ediţii. Nicoleta e o fată care chiar ştie cum să interacţioneze cu privitorul, e degajată, amuzantă, aduce mereu un flux nou de energie, de idei', ne-a mai zis vedeta Pro.

La rândul său, Cătălin, care are un băieţel în vârstă de aproape opt luni cu soţia sa, Andra, spune că de-abia aşteaptă să-şi mărească familia cu încă un copilaş.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare