Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a transformat viața lui Radu Palaniță după ce a câștigat emisiunea „Românii au talent” în anul 2020

Cum s-a transformat viața lui Radu Palaniță după ce a câștigat emisiunea „Românii au talent” în anul 2020

de Redactia Tvmania

Radu Palaniță, mecanicul auto cu o voce de excepție, a devenit cunoscut după ce a câștigat „Românii au talent” în 2020. Viața sa a cunoscut o transformare radicală după obținerea marelui premiu, iar în ziua de astăzi el reușește să facă bani din pasiunea sa pentru muzică. Iată cu ce se ocupă acum Radu Palaniță!

Cum s-a transformat viața lui Radu Palaniță după ce a câștigat emisiunea „Românii au talent” în anul 2020

Câștigătorul emisiunii pare să se bucure acum de viața la care a visat dintotdeauna, deși drumul nu a fost unul lipsit de obstacole. După ce și-a depășit frica și a renunțat la cariera de mecanic auto pentru a se face remarcat pe scena emisiunii de la PRO TV, Radu Palaniță a reușit să-și transforme pasiunea pentru muzică într-o sursă constantă de venit.

Participarea la emisiunea de la PRO TV l-a ajutat pe Radu să devină cunoscut și mulți sunt cei care l-au invitat pentru a-i încânta la nunți, botezuri, cumetrii și alte evenimente fericite din cadrul familiei. Astfel, Radu reușește să îmbine utilul cu plăcutul și este nespus de fericit că a putut lăsa meseria de mecanic auto în trecut.

Radu Palaniță iubește și este gata să facă pasul cel mare

La începutul anului 2023, Radu declara pentru Click! că viața sa a început să intre pe un făgaș pozitiv și că existența i s-a schimbat radical. A reușit să scape de problemele financiare și nu mai are grija zilei de mâine. Și din punct de vedere amoros, Radu are toate motivele să zâmbească.

„Sunt implicat în acest moment într-o relație. Vreau să o cer pe iubita mea în căsătorie. Suntem împreună cam de anul trecut, din iulie, deci cam de șase – șapte luni. Ea cu ce se ocupă…mă întrebi? Păi se ocupă ca eu să fiu mâncat și îmbrăcat bine. M-am gândit și cum să o cer în căsătorie, dar nu pot acum să vă zic pentru că este lângă mine.

Ne-am întâlnit într-un oraș frumos și drăguț…Brașov! A fost dragoste la prima vedere între noi doi. Am contactat-o prima dată pe Facebook, ce să fac? Așa este moda în ziua de astăzi, nu ne-a făcut nimeni cunoștință. A fost o chimie reciprocă între noi doi. Nu contează cum ne-am întâlnit, ci important este că e bine între noi doi”,  povestea Radu, conform Click!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton