Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Rait de când joacă rolul lui Dorel în „Las Fierbinți”. Detalii din culisele serialului

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Rait de când joacă rolul lui Dorel în „Las Fierbinți”. Detalii din culisele serialului
13

de Cristina Țapu,

Mihai Rait, recunoscut pentru interpretarea lui Dorel din serialul „Las Fierbinți", a discutat despre drumul său către actorie și modul în care reușește să se transforme în personajul comic care a captat atenția publicului pe micile ecrane. Iată ce declarații a făcut despre rolul care i-a adus celebritatea și l-a făcut atât de iubit publicului!

Cum s-a schimbat viața lui Mihai Rait de când joacă rolul lui Dorel în „Las Fierbinți”

Născut la Hârșova pe 14 ianuarie 1980, Mihai Rait și-a îndreptat inițial atenția către Academia de Studii Economice (ASE) din București. Totuși, viața a avut pentru el alte planuri. După mai multe încercări nereușite de a fi admis la ASE și în alte instituții de învățământ superior, Rait a ales să-și urmeze pasiunea pentru actorie și bine a făcut! Astăzi, el este apreciat de zeci de mii de români pentru rolul pe care-l are în serialul-fenomen „Las Fierbinți”.

Mihai-Rait-si-Bobonete-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În cadrul unui interviu, Mihai Rait a împărtășit despre provocările întâmpinate în interpretarea personajului său, Dorel, din „Las Fierbinți”. Actorul a menționat că acest rol a avut un impact semnificativ asupra vieții sale, adesea regăsindu-se în comportamentul personajului comic pe care îl interpretează.

„La început, ca orice rol, e mai dificil până te prinzi puțin care e treaba cu personajul, mai ales că Dorel, la început, era și non-verbal, el abia prin sezonul 3, dacă nu mă înșel, a început să vorbească după un accident de mașină-pieton, pieton-mașină.

Personajul a crescut treptat, scenariștii au ghidat bine treaba asta, mi-am pus și eu amprenta destul de mult asupra lui Dorel, aici vorbesc de improvizație și onomatopeele personale, dar și de personaj, care au contribuit foarte mult la ce e acum Dorel. Mă influențează, câteodată mă surprind având momente de naivitate din Dorel”, a declarat actorul, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Mihai Rait a fost un adolescent rebel

Mihai Rait, Dorel din serialul de comedie „Las Fierbinți”, a fost invitat la podcastul colegului și prietenului său, Mihai Bobonete. Actorul și-a deschis sufletul și a făcut o confesiune tulburătoare despre un episod care a avut loc în adolescența sa, atunci când și-a pus sănătatea și viața în pericol.

Mihai Rait a povestit cum, în perioada adolescenței, a făcut o combinație care a fost la un pas de a se dovedi fatală. A combinat o cantitate însemnată de alcool cu pastilele, iar intervenția de urgență a medicilor a fost necesară.

Cu mulți ani în urmă, Mihai Rait a fost în pragul pierderii vieții din cauza unei combinații periculoase între consumul de alcool și medicamente. Actorul din „Las Fierbinți” a consumat 7 sticle de vin și a ingerat între 16 și 20 de pastile de Emetiral. Rait a mărturisit că nu a avut cunoștință despre doza corectă de pastile și a suferit o supradoză. Din fericire, a ajuns repede la spital, iar medicii au intervenit rapid și i-au salvat viața.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton