Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a schimbat viața Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. „Am început să arăt o nouă față a mea”

Cum s-a schimbat viața Alinei Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. „Am început să arăt o nouă față a mea”
9

de Roxana Mirea,

Anul 2022 a fost unul dificil și plin de schimbări pentru Alina Sorescu. Recent, artista a ales să își descarce sufletul și a vorbit despre divorțul de Alexandru Ciucu. Procesul de divorț nu s-a încheiat încă, dat fiind faptul că la mijloc sunt doi copii. Iată ce a spus acum Alina Sorescu despre despărțirea de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a recunoscut că divorțul de Alexandru Ciucu a afectat-o. Artista a mărturisit că preferă mereu să lase de la ea, fiind un om tolerant și cu multă răbdare.

„Sunt un om tolerant, un om care are multă răbdare. Răbdare născută și antrenată. Las de la mine, dau timp celorlalți. Uneori e bine, uneori nu e bine. Timpul mi-a arătat că nu a fost bine să fac așa, dar pentru mine răbdarea e un atu. Am răbdare ca lucrurile să se așeze. Cred că timpul le rezolvă pe toate”, a declarat ea, potrivit unica.ro.

În plus, după evenimentele marcante care i s-au întâmplat în anul care tocmai a trecut, artista spune că se simte ca o persoană nouă.

Cred că am început deja să arăt o nouă față a mea. Simt că am renăscut și în anul care vine voi trece direct la fapte. Simt că am mai multă încredere în mine, mă prețuiesc mai mult, sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice. Am o intuiție foarte bine dezvoltată”, a subliniat cântăreața.

alina-sorescu-despre-divortul-de-alexandru-ciucu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu erau căsătoriți de 12 ani, iar din mariajul lor au rezultat două fetițe. Acum, cei doi se află în plin proces de divorț, iar artista spune că nu se aștepta ca vreodată să i se întâmple ei așa ceva.

„E foarte recent totul (n.r. divorțul) și iau lucrurile ușor. Am foarte multe lucruri la care să mă gândesc și îmi umplu fiecare zi – fetițele, activitatea mea artistică. Am o viață plină și sunt recunoascătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiesc și le-am consolidat în mulți ani de muncă”, a spus Alina în emisiunea lui Teo.

„Eu am avut o familie foarte unită. Familia mea extinsă este înainte de prieteni. Nu se poate atinge nimeni, nimic nu o poate zdruncina. Bunica mea ne-a învățat că, indiferent unde te duce viața, toate sărbătorile să fie laolaltă. Am pus pe primul plan familia și asta contează pentru mine”, a mai explicat Alina Sorescu.

„Nu mă gândeam că voi ajunge vreodată în situația asta, că mi se va întâmpla mie asta. Dar așa a fost să fie. Încercăm să învățăm din lecțiile pe care ni le dă Dumnezeu”, a mai zis Alina Sorescu despre divorțul de Alexandru Ciucu.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton