Homepage  / Vedete româneşti

Cum s-a schimbat relația dintre Giulia și Vlad Huidu după participarea la „America Express”, sezonul 2. Ce a descoperit artista

Cum s-a schimbat relația dintre Giulia și Vlad Huidu după participarea la „America Express”, sezonul 2. Ce a descoperit artista
12

de Cristina Țapu,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează o echipă de neoprit în cadrul sezonului al doilea al emisiunii „America Express”. Ei se sprijină reciproc și sunt mereu prezenți unul pentru celălalt. Nu recurg la cuvinte dure, iar momentele tensionate dintre ei sunt foarte rare, spre bucuria fanilor. Iată cum s-a schimbat relația lor după participarea la emisiunea care le-a testat toate limitele!

Giulia Anghelescu, mesaj emoționant pentru soțul Vlad Huidu

În urmă cu câteva zile, Vlad Huidu a împlinit 43 de ani, prilej cu care Giulia Anghelescu nu a ezitat să- transmită public un mesaj în care și-a exprimat dragostea pe care i-o poartă.

„Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos ca tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața.

Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună, de mână, prin viață! Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță!”, a scris Giulia, pe contul personal de Instagram.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat, la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Giulia Anghelescu a dezvăluit că participarea la emisiunea de la Antena 1 a ajutat-o să-și descopere soțul într-o lumină nouă și să se reîndrăgostească. Astfel, Giulia este convinsă că Vlad este sufletul său pereche și că nu ar fi putut să aibă un partener de viață mai bun.

„Despre Păpu, căci așa îl cunoaște o țară întreagă, n-aveam ce să descopăr nou, care să mă surprindă. Dar am descoperit o grămadă de lucruri care m-au surprins plăcut până la cer și înapoi.

A scos competiția asta toate lucrurile frumoase și m-a făcut să mă reîndrăgostesc. Pentru a nu știu câta oară m-am convins că am fost sortiți să fim împreună și că am făcut cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac în viața asta”, a spus Giulia Anghelescu, conform Cancan.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii

În anul 2012, Giulia și Vlad Huidu au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu. Ei s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar odată cu trecerea timpului relația de prietenie dintre ei s-a transformat în una de iubire.

Împreună au doi copii, o fată pe nume Antonia și un băiat pe nume Eduard Mikael. De-a lungul timpului, Vlad și Giulia au depășit multe obstacole împreună și au găsit o modalitate de a ieși mai puternici din fiecare provocare.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Giulia Anghelescu

Citește și:





Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton